2013. november 21., csütörtök

50. fejezet

*Liam Payne*

Lemerevedve álltam szerelmem mozdulatlan teste előtt és csak figyeltem őt. Nem mozgott, nem lélegzett. Megéreztem, hogy könnyeim megállíthatatlanul elöntik arcomat, majd elé léptem és összeestem. Lábára hajtva fejemet zokogtam. 
-Niall!- néztem fel csukott szemeire, ekkor Zayn guggolt le mellém és gyengéden megfogta a vállaimat. 
-Nem lesz semmi baj.- suttogta a fülembe, ám mikor oldalra néztem ő is sírt, így én sem tudtam hinni szavainak. 
-Semmi nem lesz rendben.- kapaszkodtam pólójába, majd újra életem felé fordultam. Remegve szorítottam magamhoz és egyre csak szólongattam, de nem kelt fel. Tudtam, nem is fog...

*Harry Styles*

Nem tudom mikor sikerült nekem is elaludnom, de amikor felkeltem Louis halkan szuszogó alakjával találtam szemben magam. Hatalmas mosoly szökött az arcomra és csak figyeltem őt, nem bírtam levenni róla a szemem. Eszembe jutott minden egyes közös pillanatunk, rosszak és jók egyaránt. Vigyorogva idéztem fel elmémben az összes apró érintést, pillantást és szót, melyek életem legszebb pillanatai voltak, ha rosszak voltak, akkor is, mert ez mind Louishoz köthető, így fájó emlék nem lehet. Hatalmasat sóhajtva fordultam az oldalamra, így szembe kerültem életem értelmével, aki csak nem akart felkelni, amin ugyancsak mosolyogtam.
-Idegesít, hogy bámulsz.- jelent meg egy halvány vigyor arcán, mire elnevettem magam. Nagyon óvatosan magamhoz öleltem, majd mély levegőt véve fogadtam be émelyítő illatát, mely teljesen elbódította az elmémet.
-Akkor máskor ne nézzelek?- böktem meg orrommal arcát, mire felmordult.
-Álmos vagyok.- húzta a fejére a takarót, mire röhögve lerántottam róla és gyengéden ajkaira tapadtam.
-Nagyon imádlak.- hunytam le szemeimet, miközben az ajkira suttogtam a szavakat.
-Van arra szabály, hogy kórházban nem lehet?- vigyorodott el. Kérdő tekintettel vizslattam arcát, mire kuncogva a fülemhez hajolt.- Ha nincs, akkor ha jól tudom, még kórházban nem is rontottalak meg.- nyalta meg a cimpámat, mire szavainak és nyelve hatására akaratlanul is egy hatalmas nyögés hagyta el ajkaimat. Felszabadultam nevetett, miközben mérgesen néztem őt, de aranyos hangja gyorsan mosolygásra késztetett.
-Valaki nagyon kis pajkos.- kezdtem simogatni lágyan alhasát, a lehető legközelebb ágyékához, mire kikerekedett szemekkel nézett rám.
-Gyűlöllek Styles!- kapta el az arcomat és követelően tapadt ajkaimra. Egy idő után kuncogva húzódtam el tőle.
-Mi lenne ha szeretnél?- nyúltam be pólója alá és oldalán húztam fel végig a kezem, mire tiszta libabőrös lett.
-Demonstráljam?- nyalta meg a szája szélét, mire hatalmas nyeléssel válaszoltam. Egyre gyorsabban kezdtem kapkodni a levegőt, mivel hideg tenyere megtalálta V vonalamat és előszeretettel simította végig azt. Remegve próbáltam leállítani, de nem voltam képes, egyszerűen elvette az eszemet, mint minden nap. Ekkor a farszememben megcsörrent a telefonom.
-Ki tud ilyen tökéletes pillanatban hívni?- dünnyögtem és előkotortam a készüléket.- Mi van?- szóltam bele meg se nézve a nevet.
-Harry.- hallottam meg Zayn sírástól elhaló hangját. Elakadt a lélegzetem és csak bámultam Louist.
-Hol vagytok?- dadogtam meglepetten.
-Taylor házában.- tört elő belőle a zokogás, mire nekem is megjelent egy könnycsepp jelent meg a szemem sarkában. Szerelmem ijedten mászott közelebb hozzám és hüvelyk ujjával letörölte a sós cseppet.
-Mit csináltok ott?- csuklott el a hangom.- Megtaláltátok Niallt?
-Meg.- ordított fájdalmasan, mire előtört belőlem a zokogás. Mi lehet velük, ha Zayn is zokog, pedig ő aztán igazán nem az a sírós fajta. Lou ijedten kapott a mellkasomhoz és félve leste minden mozdulatomat.- Ide kell jönnötök.- szakadt meg a vonal.

*Zayn Malik*

Miután egy rendőr elvette a telefonomat bömbölve csúsztam le a fal mentén és egyre csak Liamet figyeltem, aki vörös, kisírt szemekkel ölelte szerelme derekát. Egy rendőr fogta meg Li derekát és próbálta elvinni onnan, de Liam ordítva szorította Niallt, aki nem reagált semmire. Hajamat markolva figyeltem a jelenetet könnyeim függönyén keresztül. Végül sikerült nagy nehézségek árán elrángatni őt a szöszitől, de Li tovább küzdött, ezzel megsebesítve 3 férfit is, akik próbálták lefogni. A mentősök ebben a pillanatban érkeztek meg, de egyszerűen nem voltam képes megmozdulni. A sarokban ülve egyre csak törtek elő belőlem a könnyek. Liamet kivitték a szobából, de velem nem foglalkoztak. Niallt eloldozták a széktől és egy hordágyra rakták. Elakadt a lélegzetem, nem láttam rendesen, kapkodtam a levegő után és felüvöltöttem fájdalmamban, mikor a szöszi egész testét letakarták egy fehér lepedővel. Tudtam, ez a vég...

*Harry Styles*

Némán bámultam Louis értelmetlen fejét, amin máskor nevettem volna, de most csak a könnycseppek mosták arcomat rendíthetetlenül.
-Mi történt?- simított végig nedves bőrömön alig érezhetően.
-Zayn sírt. Taylornál vannak.- nyökögtem Lou meleg nyakába, mire teljesen lesokkolva felkelt és elkezdett öltözni.- Mit csinálsz?- emeltem fel a hangomat, de nem dühből és ezt Lou is tudta.
-Oda kell mennünk.- hajtotta le a fejét és fájdalmasan felszisszent.
-Beteg vagy? Feküdj vissza! 2 bordád is törött!- ugrottam fel idegesen, de tudtam, nem cselekszek helyesen, így én is elkezdtem felöltözni. Ketten mentünk le a parkolóba, elsurranva az orvosok mellett. Némán vezettem egészen a házig, ahol már 3 rendőrautó és 1 mentő is állt. Mikor kiszálltunk mindketten ledermedtünk. Két mentős éppen egy hordágyat hozott ki, egy fehér lepedővel leterítve. Nem...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tudom, nem ez a leghosszabb rész, de ma szerettem volna kirakni, mivel ez egy szülinapi ajándék tőlem nektek. :) Ma van a szülinapom, ezért most nem vagyok képes tovább írni. :) Nemsokára folyt. köv. :D

Mikor befejeztem ezt a részt és kiraktam nem hittem el, hogy mi történt. Megvan a Bravoból a 3 részes 1D poszter és miután kiposztoltam ezt a részt, az a része a képnek, amin Niall van egyedül leesett...

4 megjegyzés:

  1. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!O.O TE..TE...te gonoszganaly! hogy tehetted ezt!?TT.TT nialllTT-TT asszony csinálj belőle zombit ,vagy éledjen ujra, vagy adjanak neki egy ujjab esélyt az életre, vagy csak játsza meg hogy maghalt, mert meg kérte a rendörség vagy akármi, de kráérlek ez nem lehet!!!:OOOO
    am jó lett..louis és harry hozzák a formályukatxd Niall TT-TT ZZ-ZZ (ilyen alak folynak a könnyeim...mert szaladxd)
    Amugy meg...BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT!:dd és gyors kövit:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :/ Sajnálom, de ilyen az élet. Zombi Niall? XD Inkább nem. XD Szaladnak a könnyeid? XD Köszönöm szépen. :3

      Törlés
  2. ohh istenem, nee!! Szegény Liam, meg a többiek! :( Ahogy elképzeltem Niallt, sikerült könnyeket csalnod szemeimbe!
    Louis és Harry XD imádom hogy ilyen kanosak! XD
    Boldog Szülinapot!! :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :'( Én is sajnálom őket.
      XD Ugye?
      Köszönöm szépen. :3

      Törlés