2013. augusztus 27., kedd

17. fejezet

17. fejezet

*Másnap*
-Szerelmem.- hallottam meg Harry mély, rekedt hangját a fülemnél. Elmosolyodtam és nyakát átkarolva magamhoz húztam.- Mit álmodtál Bébi?- nevette el magát.
-Miért?- még mindig nem nyitottam ki a szemeim.
-Bököd a combomat.- kuncogott. Kipattantak a szemeim és gyorsan odakaptam. Takarva a gatyámat másztam ki Hazza alól. Láttam ahogy végignéz egy alsógatya fedte testemen. Kínosan éreztem magam.
-Öhm... Haz.- köhintettem.- Kimennél egy kicsit?
-Miért is?- vigyorgott kanosan.
-Mert kissé szorult helyzetben vagyok.- nevettem el magam kínomban.
-Csináld előttem!- nyelt egy nagyot. Kikerekedett szemekkel néztem rá. Óvatosan megráztam a fejem, mire mérgesen nézett rám.
-Nem fogom, Harry!- adtam határozottam a tudtára. Haragot láttam a szemébe ahogy közeledett felém. Szétrántotta a kezeim és mosolyogva nézett le igen szűk alsógatyámra. Próbáltam takarni a lábammal, de nem nagyon sikerült.
-Akkor majd én.- kezdte el csókolgatni a nyakamat, majd kezét lassan becsúsztatta boxerembe. Ahogy hideg kezével rámarkolt büszkeségemre felszisszentem. Nem mozdította a kezét. Kihúztam az alsómból, mire felmordult.
-Van egy ötletem.- mosolyogtam és ágyékomat az övéhez nyomtam, mire felnyögött. Gyorsan levettem farmerját és alsóját is. Vággyal teli tekintettel figyelte ténykedésem. Mikor már meztelenül állt előttem rámarkoltam férfiasságára és hihetetlen lassúsággal kezdtem el mozgatni rajta a kezem. Éreztem, hogy egyre csak keményedik. Mikor már eleget kínoztam, elengedtem és lementem a konyhába. Harry értetlenül nyögött egyet.
-Látom jó reggeled volt.- vigyorgott Zayn.
-Még csak most jön a java!- vigyorogtam gonoszan.
-Louis William Tomlinson! Ma még tuti, hogy kinyírlak!- üvöltött fentről Hazza.
-Mit csináltál vele?- röhögött Liam is, aki most lépett be a szobába.- Meztelenül, álló farokkal ordibál a folyosón.
-Kicsit szórakoztam vele.- nevettem.
-Bazd meg! Én megálltam a fejlődésben!- jött le Niall halálra vált arccal.- Mi a francot csinál Harry?
-Reggel kissé kanos volt, túl kanos, így megleckéztettem.- rántottam meg a vállamat. Mind a négyen fetrengve röhögtünk, mikor lejött Harry, már felöltözve.
-Ezt még megkeserülöd.- suttogta a fülembe, hogy csak én halljam és óvatosan alsómba markolt, mire felnyögtem. Diadalmas arckifejezéssel ült le reggelizni. Mikor végeztünk, mindenki elterült a nappaliban. Harry meztelenül üldögélt mellettem. Próbáltam nem őt nézni, de néha azt vettem észre, hogy rajta ragadt a tekintetem. Azt vettem észre, hogy egyik kezével óvatosan rámarkolt férfiasságára és lassan mozgatta rajta. Azt hittem leütöm. Mindenki itt ül, ő pedig lazán kiveri. Dehogyis! Engem akar az őrületbe kergetni! Valami megmozdult a lábaim között és éreztem, hogy a vékony anyag nem fogja megállítani. Harry kaján vigyorral nyugtázta, hogy bizony beindított. Hát így állunk! Ha háború, akkor háború! Rávezettem tenyerem dudorodó gatyámra és gyengéden simogattam magam. Hazza kikerekedett szemekkel figyelt. Már el is felejtette magának csinálni. Láttam rajta, hogy ha ezt még folytatom egy ideig, spontán el fog menni. A gondolatra elmosolyodtam. Viszont lassan én is felérek a csúcsra, ezért inkább abbahagytam és karba tett kézzel néztem a TV-t. Harry nem hagyta abba a mocorgást mellettem. Elég kényelmetlenül érezhette magát, mivel rajta semmi nem volt.
-Gyere velem WC-re.- súgta a fülembe. Vigyorogva megráztam a fejem, mire felszisszent.- Louis!- könyörgött. Feladta volna? Elég kicsi az akarat ereje.
-Nem fogok.- csúsztattam kezem ágyékára és apró köröket írtam le rajta. Ekkor elborult az agya és kirohant a mosdóba.
-Jó sokáig bírta.- röhögött Zayn.
-Hidd el, hogy ennek itt még nincs vége.- sóhajtottam. Már éppen lenyugodtam, mikor visszaért Haz. Mérgesen ült mellém alsógatyában. Kimentem a mosdóba. Éppen a kezemet mostam, mikor megjelent Harry.
-Na mi van? Nem bírtad?- nevetett gúnyosan.
-Nem. Veled ellentétben nekem van önuralmam.- töröltem meg a kezem. Mikor ránéztem eldurrant az agyam. Lehetetlenül szexin nézett ki.
-Hazz...- nyeltem egy nagyot.
-Na mi a baj Lou?- simított végig mellkasomon. 
-Bazd meg Harry! Akarlak!- nyúltam alsómba és próbáltam segíteni magamon. 
-Sajnálom Boo, de ez most nem fog menni!- mosolygott.
-Miért nem, a kurva életbe!- gyorsítottam.- Látom, hogy te is kibaszottúl felizgultál!- mutattam igencsak szűk alsójára. 
-Tudom, de te is kicsesztél velem!- ment ki a többiekhez. Belenéztem a tükörbe. A vágytól szinte feketék voltak a szemeim. Én ezt nem bírom már sokáig! Hatalmasat nyögtem, de büszkeségemet elengedve beálltam a zuhany kabinba és megengedtem a hideg vizet. Hagytam, hogy testemen végigfolyva lehűtsön. 10 perc után lehiggadva mentem ki a srácokhoz. Vizesen levetettem magam Liam mellé. Hazza "Én nyertem!" pillantással nézett rám. Csak megforgattam a szemeim és hajamat megrázva próbáltam kicsit száradni.
-Louis!- lökött arrébb Liam.- Tiszta víz vagyok! Amúgy meg kurva hideg!- nézett mérgesen. Nagyot sóhajtva dőltem hátra. 

*Este*
-Én lefekszem.- raktam el a tejet a hűtőbe.- Jó éjt srácok!- üvöltöttem be a nappaliba. 
-Neked is.- kiáltottak egyszerre. Harry mosolyogva figyelt a pulton ülve. 
-Mit szeretnél?- néztem rá gyanúsan.
-Elég sok mindent.- nyalta meg az ajkát.- Kvittek vagyunk, most már nem hagyhatnánk abba ezt a kínzós szart?- kérdezte reménykedve. 
-Még átgondolom.- vigyorogtam és elindultam a szobámba. Hallottam, hogy Hazza követ.- Jó éjt Baby!- csuktam be előtte az ajtómat. 
-Louis!- kezdte el ütni a nyílászárót.- Ne csináld! Engedj be!
-Álmos vagyok!- mondtam kuncogva, majd az ölembe vettem a laptopot. "Larry Stylinson" pötyögtem be a keresőbe. Imádom a rajongóinkat és tudom, hogy hihetetlenül perverzek, így mosolyogva nyitottam meg egy ilyen oldalt. Az első történetet olvasni kezdtem. Nem kezdődik rosszul. 
"Harry vággyal teli szemekkel figyelte barátját, aki félmeztelenül nézte a TV-t. 
-Lou!- suttogta neki. Az idősebb kék szemeit a göndörkére meresztette. Elmosolyodott.
-Mi az?- kelt fel mellé.
-Azt hiszem Niall szeretne valamit.- bizonytalanodott el. 
-Köszi.- indult meg Louis a szöszi szobájának irányába, de ott senkit nem talált. Harry szobája elé érve nagy lendülettel lépett be a srác szobájába. Haz riadtan nézte őt.
-Bocsi.- nyelte egy hatalmasat Lou. Harry egy fényképpel próbálta eltakarni, hogy mit csinál. Véletlenül elejtette a papírt, ami Louis előtt landolt.- Te komolyan az én meztelen képemre vered ki?- lepődött meg a fotót észrevéve. Egy apró mosoly jelent meg a szája sarkában. Letelepedett fiatalabb barátja mellé és kezét óvatosan Harry ágyékára vezette. Miközben megmarkolta büszkeségét végig szemébe nézett."
-Bárcsak.- suttogtam magamnak. Sóhajtva néztem dudorodó gatyámra. 

*Harry Styles*
Kimentem a teraszra, ahonnan pont belátok Louis szobájába. Elkezdett laptopozni. Gondolom twitterezik. Mosolyogva figyeltem és aprókat kortyoltam a kakaómból. Észrevettem, hogy a gatyája egyre csak szűkebb és szűkebb. Lemerevedtem és nem tudtam levenni róla a szemem. Biztos, hogy nem twitterezik. 

*Louis Tomlinson*
Lassan végigsimítottam magamon a farmer anyagon keresztül. Tovább olvastam. 
"Harry férfias nyögéssel jelezte, hogy bejön neki, amit Lou tesz vele. Lassan kezdte el mozgatni a kezét, de Hazza többre vágyott."
Kiszenvedtem az övcsatomat és nyugodt tempóban lehúztam a sliccemet. Tenyeremet kemény férfiasságomra szorítottam, majd egy mozdulattal lehúztam az alsómat és ahogy a történetben én Harrynek, most magamnak is lassan kezdtem el verni. 
"Louis egy vad csókot nyomott Harry rózsaszín ajkaira, majd lejjebb kúszva ráérősen végignyalta a srác hosszát. Haz megfogta barátja tarkóját és megemelte a csípőjét. Többet akart! Lou nem szórakozott tovább, tövig bekapta, mire Harry hangos nyögéssel válaszolt."
Egyre gyorsítottam a tempón és éreztem, hogy lassan eljön a vég. 

*Harry Styles*
Ahogy megláttam, hogy elkezdte kényeztetni magát érzetem, hogy bizony feszít a gatyám. Egyre gyorsított én pedig gatyán keresztül dörzsöltem magamnak. Ki akartam szabadítani magam a farmeremből, de sehogy sem sikerült. Nem nyílt az övem!!! Bassza meg! Láttam Louis-n, hogy egyre csak közeledik a csúcshoz én meg az övemmel szarakodtam. Nem sikerült kicsatolnom ezért gatyán keresztül folytattam. Ennek nem lesz jó vége! Ah... Szorít a gatyám! 

*Louis Tomlinson*
"Harry hihetetlen közel volt a gyönyörhöz, ezért Louis gyorsított a tempón. 
-Kurva életbe!- hörögte a srác és meleg ondója Lou torkába lövellt. Az idősebb mosolyogva lenyelte."
-Azt a rohadt!- engedtem át magam a gyönyör érzésének. Lihegve feküdtem el az ágyon. Mindenemet beborította örömnedvem. Elég volt azt elolvasnom, hogyan kényeztetem Hazzt és máris kész vagyok. Imádom a Directionereket! Mikor megnyugodott a szívverésem és normálisan vettem a levegőt összeszedtem a koszos ruháimat és a lepedőmet és bevágtam őket a szennyesbe. 

*Harry Styles*
Láttam, hogy Louis a végét járja és én is nagyon közel voltam. Idegesen próbáltam kibontani az övem, de nem engedett. Mikor Lou egy hatalmas üvöltéssel felért a csúcsra megállt bennem az ütő. Hatalmasat nyögve a gatyámba élveztem. Ahogy a meleg folyadék szétáradt a farmeromban egy fura érzésem támadt. Nem tudom leírni, de nagyon kellemes volt. Mikor lehiggadtam kezdett irritálni a nedves gatyám. 
-Hát te?- nyílt ki hirtelen az ajtó. Annyira megijedtem, hogy majdnem leestem a teraszról.
-Csak nézelődök.- hazudtam a gyönyörű kék szemeibe. Mosolyogva átölelt. Hirtelen lefagyott az arcáról a mosoly, mikor megérezte a foltot. 
-Te...- dadogott. Aprót bólintottam és szégyenlősen lehajtottam fejem. Hatalmasat nevetett én pedig kérdőn ránéztem. Azt hittem visszataszítónak fog tartani. 
-Ez valami új divat Haz?- röhögött a hasát fogva.- A teraszon csináltad, úgy, hogy le sem húztad a gatyád? Hogy tudtál a gatyádba élvezni?- kócolta össze a hajam. 
-Nem bírtam kikapcsolni az övem.- vallottam be szégyenkezve.- Amúgy amit láttam elég indok volt arra, hogy itt csináljam.- pirultam el.
-Te engem néztél?- kerekedtek ki a szemei. Mikor látta rajtam, hogy nem csak hülyéskedek ajkába harapott és végigmért. Nagy hévvel tapadt ajkaimra, majd belökött a szobámba. Hihetetlen gyorsasággal kapkodta le a ruhákat mindkettőnkről. Erősen szívta a bőrt a nyakamon, ami még jobban beindított. Ahogy mozgott egyre csak dörzsölte az ágyékomat és kezdtem érezni, hogy bizony bajok lesznek. Erősen markoltam a lepedőt, de nem segített. Fejemet hátrahajtva, csukott szemmel szenvedtem. 
-Louis!- nyögtem, majd fordítottam a helyzetünkön, így én tudtam kínozni. Lekúsztam lábai közé.- Mondd el, hogy mit szeretnél!- leheltem férfiasságára. Remegett a teste. 
-Harr...- csuklott el a hangja.- Csináld!- túrt a hajamba.
-Mit Lou?- nyelvemmel óvatosan hozzáértem makkjához. Hangosan felnyögött. 
-Gyer...gyerünk már!- emelte fel a csípőjét. Apró puszit hintettem büszkesége végére. Nem bírta tovább.- Azt szeretném, hogy bassz meg!- ordított. Kikerekedtek  szemeim. Nem erre a válaszra vártam.- Nem akarom a szádat! Azt akarom, hogy vezesd belém magad! Most!
-Biztos vagy benne Lou?- néztem gyönyörű arcát aggódva. 
-Semmiben nem voltam még ilyen biztos.- húzott közel magához és apró csókot lehelt számra. Lemásztam róla és elővettem a szekrényemből egy flakon síkosítót. Mosolyogva figyelte ahogyan bekentem vele magam, majd őt is. Alá másztam és magamra ültettem.
-Sajnálom Louis.- simítottam végig hasán és belé hatoltam. Hatalmasat ordított.- Kicsim! Annyira sajnálom.- ijedtem meg és ki akartam húzni magam. Térdeimen támaszkodott, hátrahajtott fejjel és szeméből könnyek folytak. 
-Nem!- sziszegte.- Csináld! Mindjárt jobb lesz!- mondta halkan, a fájdalomtól elfúló hangon. Hihetetlen lassan elkezdtem mozgatni őt magamon. Egy idő után láttam rajta, hogy már nem fájdalmában nyög, hanem az élvezettől és elkezdett ő mozogni rajtam. Szemembe nézve ugrált egyre gyorsabban és gyorsabban, közben puszikkal hintettem be nyakát. 
-Louis.- suttogtam.- Segítsek?- haraptam rá gyengéden fülcimpájára.
-Légyszí.- mosolygott. Rámarkoltam büszkeségére és lassan elkezdtem dolgozni rajta. Egyik kezemmel egyre gyorsabban vertem neki, míg a másikkal heréit izgattam. Éreztem, hogy lassan itt a vég és Louis is, mivel egyre lassabban és mélyebben mozgott. Leírt rajtam egy nyolcast, amitől felértem a csúcsra.
-Louis!- ordítottam és minden önkontrollt elvesztve bele élveztem. Láttam hogy Lou is a hasamra élvez, majd  kicsusszantam belőle és fáradtan feküdt mellém. Mikor a lélegzetünk normalizálódott mutató ujjával egy kicsit letörölt hasamról az örömnedvéből. Óvatosan ajkamhoz érintette én pedig lenyaltam róla a fehér folyadékot. Mosolyogva csókolt meg.
-Louis.- suttogtam.- Én beléd élveztem.- néztem rá félénken.
-Akkor reménykedjünk, hogy nem leszek terhes.- kuncogott. Majd egymás karjaiban elaludtunk. 

11 megjegyzés:

  1. Hümmmmmmmmmmmmmmmm álllllllllj ez hülyeség de ötletett adott a rész komoly X_X talán nem fognak hülyének nézni az én blogom olvasoi X_X talán XDD
    immmmmmmmmmmmmmááááááááááádddddddom XDDD nagyon jó volt ez a rész :3 jaj kérlek legyen ma kövi:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ötlet omg XDD:
      Louis: Harry,terhes vagyok!
      Harry:http://31.media.tumblr.com/86e4ac16a3bfa4026a0036d9fb40eed3/tumblr_ms5lfa9PdN1ri8xl7o1_400.gif

      bocs de ezt muszáj volt rákantantam a témára XDD

      Törlés
    2. :D Köszi! Megpróbálkozok vele! :) Belinkeled a blogod? Szívesen elolvasnám! :)

      Törlés
    3. ez lenne az a kinézeten még javitok csak mindig lusta vok neki állni XDD http://niamandlarry.blogspot.hu/ Niam és Larry blog:D
      és akkor várom hátha sikerül mára hoznod a kövit *-*
      (ja és a blogomba ez a bevezető hülyeség mert Nouis de nem fog benne több lenni:D)(mert nem annyira szeretem Nouis-t inkább Larry és Zouis xd)

      Törlés
    4. :D Nagyon jól indul! Nekem tetszik a Nouis felállás is! :) Megpróbálom hozni.

      Törlés
    5. Remélem nem haragszol meg, hogy kiraktam a blogodat. :)

      Törlés
    6. jaj remélem is ,hogy hozod mert most teljesen bevagyok zsongva áááááááááááááá nem birok kövit irni anyira várom már a kövit uyg imádom asszem nem akarom a többi blogot eszolni de ebben mindent megtaláltam a mit szeretek még Harry ért is aggodtam ami nálam NAGY szó! és nem haragszok én is kirakom ,hogy akkor már legyen fair:D és látom kiraktad a rendszeres olvasoi izét xd köszi:D

      Törlés
    7. Bloggert meg az oldalt is száz szor befrissitetettem már több millio könyv jelző van kérlek legyen kövi (remélem nem bántalak meg a nyavajgásommal csak olyan jó hogy most akarok kövit!!) *-*

      Törlés
    8. Nagyon sajnálom, hogy eddig nem tudtam hozni, de most megírom! :) Annyira örülök neked! :D És annyira jó, hogy tetszik a blogom, erre te még egy lapáttal rá teszel! :3 Nagyon szépen köszönöm és nem azért raktam ki a blogodat, hogy te is kitedd az enyémet, csak azért mert tetszik! De köszi! :)

      Törlés
    9. Tényleg ? *-* o jeeeeeeeeee de nem mert én nagyon imádom a blogod !! huh tényleg én meg itt sürgetlek téged közben meg az összes blogom áll XDD (nem férre érteni .-. xd)

      Törlés
    10. :D Köszi! Amúgy én nem szoktam félreérteni az ilyeneket. Én nem! Én? Soha! :D XD

      Törlés