2013. augusztus 27., kedd

18. fejezet

18. fejezet

-Jó reggelt Babe!- simogattam óvatosan Harry fedetlen felsőtestét. Elmosolyodott és magára húzott.
-Álmos vagyok.- súgta a fülembe rekedt, reggeli hangján.
-Hidd el, hogy én is, de megyünk interjúra.- játszottam a tincseivel.
-Nem maradunk itthon?- vigyorgott.
-Nem tehetjük.- szálltam le róla és ő is kimászott az ágyból. Elindultam a saját szobámba.
-Hova mész?- lepődött meg.
-Emlékszel olyanra, hogy összeköltöztünk volna?- gondolkozott.

*Louis Tomlinson*
Harry elgondolkodva nézett rám.
-Az jó, mert én sem, így nem tudom mit keresnének a ruháim a szobádban.- adtam neki egy gyors puszit, majd átmentem a barlangomba. Felkaptam magamra valami normálisabb ruhát majd lekocogtam a nappaliba és óvatosan Niall mögé settenkedtem. Tudtam, hogy este horrort néztek, Niall pedig rettentő ijedős.
-Meghalsz!- üvöltöttem elmélyítve a hangom.
-NE!- ugrott fel szabályosan sikítva a szöszi a konyhapultra. Hasamat fogva röhögtem.
-Louis!- csapott a tarkómra Liam.- Most miért vagy ilyen? Tudod, hogy Niall nem bírja az ilyet.- segítette le őt menedék helyéről.
-Jó, jó. Bocs tesó.- öleltem át.
-No para. Amúgy nem is ijedtem meg!- húzta ki magát.
-Ja, persze.- mentünk a nappaliba és leültünk, amíg elkészül Zayn és Harry. Az előbb említett már lépkedett is le a lépcsőn.
-Reggelt.- ásított, majd levetette magát mellém.
-Figyu Zayn.- fordultam felé.- Majd lehet, hogy beszélnünk kéne.- keltem fel.- Mondjuk most.- ugrottam fel. -Persze, gyere.- mentünk ki a mosdóba.- Mi a baj?
-Kurvára fáj.- szisszentem fel.
-Mégis mi?- nézett rém kérdőn.
-Hát tudod, gondolom emlékszel az estére, mikor mind a ketten részegek voltunk... és hát megesett ez meg az...- vezettem fel kissé homályosan.
-Igen.- gondolt vissza elborzadva.- Nem mondod, hogy tegnap este...?
-De.- vallottam be.- Te mit csináltál, hogy ne fájjon ennyire?
-Semmit. Egy idő után el fog múlni.- nyugtatott meg, majd kimentünk a többiekhez. Mosolyogva indultunk el és egész úton hülyültünk. Mikor odaértünk hatalmas tömeggel álltunk szemben és megrökönyödve néztünk végig az embertömegen.
-Meg fogunk halni.- nyögte fájdalmasan Niall.
-Ugyan már srácok! Maximum a hajunkat tépik le!- vigyorgott Zayn.
-Igazán megnyugtató Malik.- túrt göndör hajába barátom. Kissé félve léptünk ki a kocsiból, de hihetetlen dolog történt!

*Harry Styles*
Halálra rémülten álltam a gigantikus tömeg előtt és bámultam a földön fekvő Louisra.
-Harry! Segíts már!- üvöltött velem Liam. Sokkot kaptam. Mi történt? Óvatosan visszarakták a kocsiba és visszaültünk. A rajongók néma csendben figyelték az eseményeket.
-Louis.- simogattam az arcát.- Louis! Kelj fel! Louis!- elkezdtek potyogni a könnyeim.
-Haz! Azzal nem segítesz ha kiakadsz! Nyugodj le és inkább hívd ki a mentőket!- simogatta meg a kezem Li. Előkaptam a telefonom, de a nagy lendület miatt kiejtettem az emberek közé.
-Istenem, ne!- fehéredtem el.
-Harry!- ordított egy lány kint és a kezembe nyomta a készüléket.- Siess!- nézett riadtan. Nem hittem a szememnek! Máskor ilyenkor vehetnék egy új telefont. Gyorsan tárcsáztam a mentőket. 10 perc múlva itt is voltak. Hordágyra rakták Louist, de én nem bírtam felfogni. Mi történt?
-Harry! Ha menni szeretnél vele most kell, vagy itt maradsz!- rázott meg Zayn. Gyorsan beugrottam a kocsiba. Lemerevedve bámultam őt. Őt, aki az életet jelentette nekem, őt, aki fontosabb számomra a levegőnél, őt, aki olyan hatással van rám, mint senki más. És ő most éppen itt fekszik előttem és nem képes magától levegőt venni. A lélegeztető maszkkal az arcán olyan gyöngének tűnik. A fájdalom belemart a szívembe. Mi van a szerelmemmel? Beértünk a kórházba. Eltolták és nem engedtek be a szobába ahová vitték. Lerogytam a földre, mert nem voltam képes állni az érzéstől, fájt! Nagyon sokáig vártam így ülve, mire megjöttek a srácok.
-Mi van Harry?- húzott fel Niall és leültetett egy székre.
-Nem tudom.- csuklott el a hangom. Miért mindig velünk történik valami? Mi miért nem lehetünk boldogok ketten? Fáradtan dőltem Zayn vállának. Ekkor kijött egy orvos. Vörös szemekkel néztem fel rá.
-Mindent megtettünk amit tudtunk.- sóhajtott hatalmasat. Ne! Ez lehetetlen! Nem akarom hallani!- Nem volt elég.- fejezte be. Nem bírtam. A padlóra rogyva elkezdtek ömleni a könnyeim. Nem lehet! Mégis hogyan? Csak elesett! Nem halhatott meg! Arcomat kezeimbe temetve hagytam, hogy a srácok rám boruljanak. Zokogtam. Tudod miért? Mert meghalt az életem. Többé én sem élek! Minek is élnék, ha nincs kiért? Felpattantam és elkezdtem rohanni. Nem tudtam hova megyek, de tudtam, hogy ott mit fogok csinálni. Egy sínpár jelent meg előttem. Összerogytam rajta és nem néztem fel. Sírtam, mert többé nem látom azt, aki miatt léteztem. Nem érezhetem többet az érintését, a csókjait, nem hallhatom a hangját, nem láthatom a mosolyát, a gyönyörű kék szemeit és soha többé nem beszélhetek vele. De miért? Mi történt vele? Ekkor meghallottam a hangot. Egy sípszó. Jön a vonat. A sok utas nem tudja, hogy mi fog történni másodperceken belül. Mit sem sejtve ülnek a puha székükben és egymással cseverésznek. De én nem. Én megyek a szerelmemhez! Egy kaján vigyorral a képemen felnéztem a járműre.
-Mindig is szerettelek, és ezen senki nem tud változtatni!- üvöltöttem és éreztem, hogy a hatalmas jármű a testemnek csapódik. Irtózatosan fájt, de ami a szívemben volt, az ennél sokkal szörnyűbb volt. De hirtelen minden elsötétült. Mindennek vége! Újra együtt lehetünk Louis! Miért tettem ezt? Mert te vagy a mindenem és soha nem lennék képes többé mosolyogni nélküled. Úgy pedig mit ér az élet? Semmit. De most már minden más lesz! Senki nem fog bántani minket és boldogok lehetünk!

23 megjegyzés:

  1. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bocsi csak sokkot kaptam és ott maradt a kezem tudom gond lesz mert az orvos nem fejezte be a mondatott de él Louis és Harry meg meghall vagy lehet nem él Louis és Harry emghall de akkor meg mind a ketten meghallnak és ez szörnyűűűűűűűűűűűű most írsz kövit mert nem tudok te miattad aludni mert nem tudom mi fog történi :"( ez rémes mégha leírod kb mi fog a köviben akkor is izgulni fogok ajj köszi én is szeretlek te li szarkazmussal :( ajj miért itt kell abba hagynod :P most izgulhatok most hozod a kövit!!!!!!!!!!!!!!! (kérlek ne legyen vége a történetnek köszi):(( ajj igy hogyan aludjak ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. miért csinálod ezt velem itt bögök...............ajj még kb tizszer komizni fogok amig nem hozod a kövit :'D

      Törlés
    2. Bocsi. :) De a kövire várnod kell holnapig. :) Azért köszi és hidd el, hogy itt sem fogok semmit elmondani a következő részről! :D Holnapig titok!

      Törlés
    3. akkor csak annyi ugye nem lesz vége a blognak ?

      Törlés
  2. Most vettem észre, hogy már 2 rendszeres olvasóm van és ez ledöbbentett! :) Nagyon szépen köszönöm! Manóó Maci or és Pakkör Pítör! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1. nm
      2. nem tudok most aludni
      3. örülök ,hogy nincsen vége de .......ajj

      Törlés
    2. :) Azért próbáld meg! Holnap minden kiderül!

      Törlés
    3. ÁLLLLLLOOOOOM ezzel ébredtem meg negyed négykor valamelyik álmosja szerintem :DD ha meg nem akor meg igy jártam

      Törlés
    4. :D Te beteg vagy! Még álmodban is ezen gondolkozol? :D Köszi, hogy ennyire tetszik és írsz is!

      Törlés
    5. xDD igen beteg vok és a blogodtól kapta a fertőzést xd na de komoly mikor lesz kövi kerélke mond ,hogy most !!!!!!!!!áááááááá

      Törlés
    6. mikor lesz kövi mert kb már százszor az elejétől a végig elolvastam egy csomo könyv jelzöm is van jaj kérlek legyen már kövi ne huzd az agyam légyszi
      megértését előre is köszönöm^^
      haha xx

      Törlés
    7. azt mondtad ,hogy ma lesz kövi de nem látom ajj légyszi........ igy nem tudok ma sem aludni

      Törlés
    8. ez már a sokadik komim de áááááá kövit akarok MOST !!!!!!!!!!!

      Törlés
    9. Bocsi, csak sok dolgom volt. :( Nagyon sajnálom! Most megírom!

      Törlés
    10. oké *-* hamr kérlek mert lejóhet azt mondom nem tudok aludni de mindjárt bealszok a monitor elött szoval ha nem lesz kész még ébren vagyok sorry de akkor csak holnap tudok irni xddd

      Törlés
    11. :D Semmi baj, én örülök, hogy valaki legalább olvassa. :3 Nagyon köszönöm! Amúgy aludj nyugodtan. Nem megy olyan gyorsan. Szerintem át fogok lógni a holnapba. Bocsi. :/

      Törlés
    12. na szia semmi baj ma is tudlak nyagatni ha nem hozol kövit x'dd
      haha xx

      Törlés
    13. :D Írom is. Nemsokára kész lesz. :)

      Törlés
    14. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee én már várom *-* már assem érdekel ha a föld alatt végzik csak olvasni akarom xdd

      Törlés
    15. mikor lesz kövi???? (ajj szóljál ha az agyadra magyek mert akkor újra tizszer megnézem a Toy story-t xd)

      Törlés
    16. TE MEG AKARSZ ENGEM ÖLNI ?XDD MIÉÁRT NINCSEN KÖVI ?oh hogy .........

      Törlés
    17. Megvan a kövi! :D Bocsi, hogy megvárakoztattalak!

      Törlés