2013. november 17., vasárnap

49. fejezet

*Harry Styles*

1 óra elteltével könnyeimet nyelve rohantam a közös házunkba, de Louis sehol nem volt. Magamból kikelve rontottam ki a házból és csak rohantam egészen Taylor házáig. Egy egész mutatósra sikeredett rúgással döntöttem be a lakásba az ajtót, majd átugorva azt léptem be a szőnyeggel borított padlóra. Feldühödve néztem körbe, majd meghallottam egy vékony hangot a pince felől, így arra felé indultam el, ahol meg is találtam szerelmemet. Hatalmas kő esett le a szívemről, miközben átöleltem és éreztem, hogy lélegzik. 
-Harry.- nézett fel rám erőtlenül, majd hatalmasat ordított. El sem akarom képzelni, hogy milyen szörnyűségeket csinálhatott vele ez a ribanc. Kínszenvedés volt nézni, ahogy küzd a fájdalom ellen. 
-Annyira sajnálom.- töröltem le a könnyeimet és eloldoztam a kötelet, mire újra egy kiáltás tört elő belőle. Csuklóin az anyag a húsáig kidörzsölték, mire azt hittem elájulok.- Minden rendben lesz.- húztam a mellkasomra a fiút, aki remegve szorította a pólómat. 
-Meg fogok halni.- zokogta el magát újra.- Ezt nem lehet kibírni.- bújt a lehető legközelebb hozzám. 
-Nem fogsz. El fog múlni.- emeltem fel gyöngéden karjaimban, de egyre jobban ordított. Már én is üvöltöttem, mivel kibírhatatlan érzés volt, hogy fájdalmat okozok neki. Ő az utolsó ember a földön, akivel ezt meg tudnám tenni önszántamból, most mégis ezt teszem. 
-Harry! Ölj meg! Kérlek!- feszült meg karjaim között. Már a nappaliban jártam vele, ahol óvatosan leraktam a kanapéra. 
-Soha nem tudnám megtenni.-hullottak a könnyeim pólójára, amitől megszabadítottam, mivel nagyon zavarta. A szám elé kaptam a kezeimet mikor megláttam felsőtestét. Hatalmas zúzódások éktelenkedtek rajta és mély vágások. Remegve léptem egyet hátrébb, de nem bírtam tovább és elhánytam magamat. Rendíthetetlenül sírt, de természetesen megértettem. Szörnyű fájdalmai lehettek. Már felhívtam a mentőket, így szerencsére egy percen belül már hallottam is a megnyugtató sziréna hangot. 4 mentős rohant be a szobába és rögtön Louis elé léptek, akit így nem láttam, ezért kitört rajtam a pánik. Tudtam, hogy csak segítenek neki, de nem bírtam ki ezek után, hogy nem látom törékeny alakját. Egy hordágyra helyezték, majd a kocsiba cipelték, ahova én is követtem őket. 
-Kérlek, ne hagyj magamra!- fogta meg a kezemet erőtlenül.
-Soha többé nem foglak.- simítottam végig rajta másik kezemmel megnyugtatólag. Egy évnek tűnt mire végre elértük a kórházat, ahol Louist elvitték, amíg én kint vártam a folyosón és magamban sírdogáltam. Minden olyan rossz. Nekünk már soha nem lesz átlagos életünk, mégis azt hittem, hogy mi is megérdemeljük boldogságot. Vagy rosszul gondoltam? Már nagyon régóta vártam, mikor végre megjelent egy orvos, aki Lou kórterméből lépett ki.
-Mr. Styles?- mosolygott rám.- Mr. Tomlinson állapota javul. 2 bordája tört el, a jobb csuklóján elfertőződött a seb és súlyos ágyék sérülései vannak, de már jobban van és remélhetőleg csak javulni fog.
-Köszönöm.- nevettem el magamat örömömben. Soha nem gondoltam volna, hogy az a hír, hogy Louisnak eltört 2 bordája ekkora örömet fog okozni egy nap.

*Liam Payne*

A félelemtől remegve kopogtam be Niall házába. Kérlek, Istenem, legyen itt! Sajnos csalódnom kellett, mivel semmilyen válasz nem érkezett. A lábaim elgyengültek és sírva kapaszkodtam meg Zaynben.
-Maradj erős Li!- szorított magához, majd a kocsihoz támogatott és elvitt Swift házához. Mire odaértünk sikerült lenyugodnom, vagyis inkább átvette az uralmat a testem fölött a düh. Berohantam az épületbe és elüvöltöttem magam.
-Taylor Swift, te rohadék! Most azonnal gyere elő és ajánlom, hogy Niall is legyen veled!- rontottam be minden egyes szobába, de mindenhol csak az üresen tátongó terekkel találtam szemben magamat. Mikor már minden egyes helységet végigjártam egy nevetést hallottam meg a padlás felől. Reménykedve futottam fel és ahogy kinyitottam az ajtót, Taylor nyögve hasra esett. Mikor megláttam Niallt kikötözve egy székhez megállt bennem az ütő. Nem lélegzett...

*Harry Styles*

1 óra múlva bemehettem hozzá, de nagyon féltem. Mi lesz ha engem fog okolni és egy életre megutál, mert egyedül elengedtem? Rettegve léptem be a szobába, ahol csukott szemekkel feküdt az ágyon. Elakadt a lélegzetem és csak figyeltem őt. Annyira gyönyörűen nézett ki, hogy egyszerűen nem voltam képes felfogni, hogy hogyan szerethet pont engem, mikor én szerencsétlen, mindig csak rosszat teszek vele. Tudom, nem szokás fiúra ilyet mondani, de egyszerűen szép volt. Csak álltam az ajtóban, mint egy szerencsétlen és figyeltem tökéletesen ívelt ajkait, lassan mozgó, fedetlen mellkasát, mindenfele meredező haját, szóval Őt magát. Annyi fájdalmat okoztam már neki, hogy megérteném, ha már rég nem lett volna velem, de Ő mindig adott egy új esélyt. Én pedig mindig elszúrtam. Megéreztem, hogy könnyek kezdenek hullani az arcomról.
-Csak ott állsz és nézel, vagy végre ide is jössz?- jelent meg egy mosoly arcán, mire melegség öntötte el az egész mellkasomat. Félénken közeledtem hozzá, majd leültem az ágya szélére. Szemeit kinyitotta, mire eltátottam a számat. Emlékeztem csillogó íriszeire, de lenyűgözött, hogy kék szemei milyen elbűvölően figyelték minden mozdulatomat. Soha nem láttam hozzá fogható embert.
-Annyira sajnálom.- dadogtam halkan.
-Nem a te hibád.- fogta meg óvatosan a kezemet kissé esetlenül. Nagyon sok érzéstelenítőt kapott, tudtam.
-Nagyon féltettelek.- döntöttem a homlokomat az övéhez. Vigyorogva nézte az arcomat, mire elnevettem magamat.
-Hát még én téged.- simított végig arcomon, mire értetlenül néztem rá.
-Miért? Én csak a buszban voltam.- húzódtam kicsit hátrébb, hogy lássam szerelmem egész valóját.
-Igen, de ott volt Paul is és csak hárman voltatok.- sóhajtott hatalmasat.
-Louis.- leheltem lágy csókot ajkaira.- Én ki szeretnék lépni a bandából. Nem szeretném folytatni ezt a folytonos utazgatást és gürizést. Én csak azt szeretném, hogy nyugodt életem lehessen életem szerelmével egy vidéki, kis házban.
-Harry, tudod, hogy ez a legnagyobb álmom, de nem hagyhatjuk cserben a srácokat. Te is tudod.- mosolyodott el édesen, mire nem bírtam tovább magammal és erőteljesen tapadtam szájára. Fájdalmasan felnyögött, ettől úgy megijedtem, hogy felugrottam az ágyáról.
-Sajnálom! Nem akartam fájdalmat okozni!- jelent meg egy könnycsepp a szemem sarkában.
-Ha most azonnal nem jössz vissza, én kiakadok!- nézett rám vágyakozó tekintettel, mégis dühösen.- Leszarom, hogy fáj, érezni akarlak magamon!- kapta el a karomat és magára rántott, szerencsére még időben le tudtam tenni a kezeimet mellé, így nem estem rá teljes súlyommal. Boldogan bólintott egyet, mire kuncogva újra bevettem ajkait. Olyan édesek voltak az ajkai, mint még soha. Már remegtek a karjaim, de Ő nem engedett el, egyre vadabbul csókolt, aminek lassan érezni kezdtem az eredményét és tudtam, ha nem állunk most le, akkor nem is fogunk tudni, így fájdalmasan ugyan, de arrébb húzódtam. Csukott szemekkel, hangosan fújtatva próbáltam lenyugodni, de sajnos úgy elég nehezen ment, hogy közben Lou a combomon körözött ujjaival, egyre csak közeledve a növekvő dudorhoz gatyámban.
-Kérlek Baby! Ne csináld, nagyon kivagyok!- néztem a plafont, de ő csak nem tágított. Egy idő után megunta és nevetve elhúzta a kezét.
-Imádom, hogy ennyire képtelen vagy uralkodni a testeden.- hunyta le fáradtan a szemeit.
-Melletted senki nem tudna.- bújtam óvatosan közel hozzá, mire kicsit felszisszent.- Bocsi.- ijedtem meg.
-Ne kérj bocsánatot. Nem is fáj annyira.- mosolygott, majd lassan egyenletes lett a légzése és elaludt. Soha nem voltam még ilyen boldog, mint most. Remélem minden megváltozik és jobb lesz, mint eddig volt. 

10 megjegyzés:

  1. Úristen!! :o Niaall... :'( ugye nem akarod megölni?? ha nem éleszted újra én nem tudom mit csinálok :( xd de örülök, hogy Louis már rendben van. :) Nagyon várom a kövit, remélem hamar hozod :)

    VálaszTörlés
  2. Larry újra együtt !! *-* <3 Yeahh... *-* de Niall ?? o.o Ugye nem halt meg ?? én akkor kinyírom Taylort... meg téged is !! XD gyorsan a kövit !! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D XD Szólok Taylornak és menekülünk! :D Nem kell sokat várni a kövire! :)

      Törlés
    2. ezek szerint meghal ?? o.o akkor mi lesz a bandával ?? o.o TT-TT

      Törlés
    3. :) Nem biztos. Csak ugrattalak. :D Bocsi. :3

      Törlés
  3. Imádom! :D Larry :3 Szegény Niall, remélem nem halt meg!! :/ Csatlakozom az előttem szólóhoz, kinyítom Taylort!!! várom a köviiit!! :D

    VálaszTörlés
  4. áááá mi a faszom?! Niall meghalt?!o.o kinyirom azt apicsát! ne nyird ki kérlek!!! Niam nek nem lehet végeee!
    larryyyyyyyyy együt!!!*-* és nem basztak TT-TT jaj gyors köviiit! loveolom!xd (nah jó ezt most találtam kixd) imádooom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D XD Loveolom a hozzászólásod! :D Niall-ról nem mondhatok semmit. :3

      Törlés