2014. május 20., kedd

54. fejezet

Senki nem mozdult, nem szerettük volna megbántani barátunkat, mert végre boldognak láttuk, de éreztem, hogy Harry mellettem majdnem felpattant és elfutott. Oké, én is majdnem lebarmoztam Liamet, de senki nem tette. 
-Sziasztok fiúk!- mosolygott az ajtóban Sophia, Liam ex barátnője. Még karrierünk kezdetén járt vele és hát... érdekes egy lány. Szerintem ha azt mondom, hogy szakításuk után végigment rajta az egész banda, akkor mindent elárultam. Igen, nekem is megvolt, de ez nem túl nagy dicsőség ha azt nézzük, hogy ezt fél London elmondhatja magáról. 
-Srácok, újra együtt vagyunk Sophiaval.- ültette le maga mellé a lányt. Lány? Nem nevezném annak. Mindhárman erőltetetten mosolyogtunk, majd sok sikert kívántunk nekik. Niall után ekkora visszaesés? Kétségbe ejtő! Harryvel felvonultunk a szobánkba és az ágyon ülve csak figyeltük egymást. 
-Megőrült.- nyögtük ki egyszerre, majd nevetve eldőltünk egymás mellett. 
-Nincs kedved filmezni?- termett is a CD-k előtt.
-Oké, de akkor Karib tenger kalózait szeretnék!- helyezkedtem el kényelmesen. 
-Parancs értettem, kapitány.- nyomta be és már el is indult a negyedik része a sorozatnak. Egy ideig csöndben néztük, majd az a rész jött, amikor Jacket ledönti a csaj a hajón és teljesen lázba jöttem.
-Ezt játsszuk el!- ugrottam az ölébe, mire hatalmasat nyögött. Az ágyba nyomtam és összedöntöttem a homlokunkat.- Szar színész lennél.- kuncogtam.- Jacknek nem is áll közben a farka.- húztam fel ülésbe, mert a filmben is ez történt. 
-Nem, de neki nem is ugrott rá a világ legsármosabb pasija.- tapadt ajkaimra.
-Ez nincs is a filmben, amúgy meg Angelica vagyok, nem egy pasi!- másztam le róla és tovább néztem a filmet. Elég sokszor megmozgattam Harryt, mert az összes csata jelenetet eljátszattam vele, majd a végén is megtetszett a majdnem csók jelenet, így azt is.- Tekerd vissza az elejére! Azt muszáj eljátszanunk, amikor Angelica és Jack harcolnak, majd Jack lekapja Angelicát!- pörögtem be teljesen. Haz dünnyögve ugyan, de megtette és megcsináltuk. Boldogan dőltem hátra.- Kalóz szeretnék lenni! 
-Én meg ha tudom, hogy ilyen utánozós, eljátszós kedvedben vagy, tuti valami pornót rakok be.- vigyorgott rám kanosan, mire hasba vágtam.- Mi a bajod? Már nem is kívánsz?- figyelte a gatyámat szomorúan.
-Hidd el, hogy lesz még dolgod vele ma.- markoltam a farmeromra, mire barátom felugrott és kirohant a szobából, egyenesen a fürdőbe. Óvatosan benyitottam utána, majd hatalmas nevetésbe törtem ki, ugyanis a felajzott állapotban lévő szerelmem háton feküdt a mosdó padlóján, ugyan fájdalmasan dörzsölgette a fejét, de nevetett, Zayn pedig a hasát fogva röhögött szerencsétlenen.
-Ki volt az a barom, aki vizesen hagyta a padlót?- nézett a pakisztánira Harry, de ő nem volt képes abbahagyni a viháncolást.
-Jól vagy, baba?- ültem mellé és gyengéden simogattam fejét.- Nem ütötted meg nagyon?- nyomtam apró puszit ajkaira.
-Minden oké, Lou.- pattant fel és engem is felhúzott. Már teljesen lenyugodott, így mentünk le hármasban a nappaliba, de Liamék sehol nem voltak, csak egy cetlit találtunk, ami szerint elmentek sétálni. Ekkor megcsörrent Haz telefonja, a kijelzőn pedig láttuk, hogy anyukája volt az.
-Szia anyu!- szólt bele boldogan.
-Szia Anne!- ordítottam a készülékbe, mire barátom befogta a számat és inkább kihangosította a telefont.
-Én is örülök neked Louis.- kuncogott a nő a vonal végén.- Csak azért hívtalak, hogy meghívjalak titeket ebédre. Ráértek? Áthívtam Gemmát is és Jayt, de a lányok barátnőzni vannak.
-Persze, szívesen megyünk, ugye Lou?- engedte el az arcomat, mire csak bólogattam.- Mikorra menjünk?
-Most már jöhettek is, mert a többiek már itt vannak.- válaszolt, majd elköszöntünk és már össze is készülődtünk.
-Nem baj, ha egyedül hagyunk, Zayn?- öleltem át a srácot, aki a TV-t nézte.
-Dehogyis, menjetek nyugodtan.- mosolygott és már indultunk is. Elég gyorsan odaértünk, bár lehet, hogy nekem azért tűnt gyorsnak, mert egész úton aludtam. Mindenki puszival és öleléssel köszöntött mindenkit és helyet foglaltunk az asztalnál. Szembe kerültem Harryvel, mellette nővére ült, másik oldalán anyukám, mellettem pedig Haz anyukája és apukája. Nagyon sok mindenről beszélgettünk, de a kaja befejeztével én valahogy kimaradtam, mindenki mással dumált, így csak az előttem helyet foglaló angyalt figyeltem és gonosz kis terv jutott eszembe. Észrevétlenül lerúgtam a cipőmet és lassan Harry combja felé kezdtem lábammal kalandozni. Mikor megérezte kikerekedtek szemei és hirtelen abbahagyta a kommunikálást testvérével. Kitapogattam sliccét és elkezdtem simogatni lágyan, mire szája kissé elnyílt és némán szaladt ki rajta a levegő.
-Egyébként Liam hogy van? Jobban érzi magát?- fordult Anne a fia felé, aki mélyeket lélegezve próbálta kontrollálni magát, de éreztem, hogy egyre csak keményedik lábujjaim alatt.
-Mostanában jóban van Sop... Ah.- nyögött egyet visszafoghatatlanul. Gemma érdekesen méregette öccse arcát, majd aggódva magára vonta a figyelmét.
-Mi a baj?- simogatta meg felkarját. Tudtam mi a dolgom, így erősen nyomtam lábfejemet ágyékába, amitől csak tátogott, mint egy hal.
-Semmi. Csak. Kicsit. Fáj. A. Hasam.- törtek elő belőle apró sóhajok, amiket képtelen volt magában tartani. Alig bírtam visszatartani az előtörni készülő nevetésemet, de valahogy sikerült megelőznöm, hogy lebuktassam magunkat. Szerelmem eredménytelenül próbálta letolni magáról lábamat és láttam rajta, hogy elég közel van a gyönyörhöz, kezei remegtek és az arckifejezései megfizethetetlenek voltak. Természetesen az én gatyám is kellemetlenül szűk volt, de közel sem voltam olyan állapotban, mint Haz. Szegénnyel nagyon kicsesztem, mert még a mosdóba sem tud kimenni.
-Gemma, segítesz bevinni a tálakat?- mosolygott rá Anne, mire mindketten eltűntek és Jay is követte őket, így hárman maradtunk férfiak. Harry mindkét kezével az asztal alatt matatott és próbált küzdeni ellenem, de egyre fogyott az ereje.
-Mi van veletek srácok? Alig hallunk rólatok.- csapott a vállamra mosolyogva az idősebb férfi.
-Megvagyunk.- vigyorogtam szélesen és egy időben ezzel erőteljesen kezdtem dörzsölni barátom férfiasságát. Állatias morgás tört fel belőle, mire már képtelen voltam megállni a nevetést, így Des elég érdekesen méregetett engem, majd Hazt is.
-Biztos, hogy nincs semmi baj, Harry?- nézte féltőn a bongyort, aki hátra vetett fejjel próbált uralkodni teste felett, de ezt a pozíciót már én elfoglaltam, így nem volt képes magában tartani hörgéseit, nyögéseit.
-De van!- morgott és éreztem, hogy néhány mozdulat és elélvez, ezért elhúztam tőle lábamat és csak mosolyogva figyeltem, ahogy gyilkos tekintettel méreget, egyre csak levegő után kapkodva.- Ezt még nagyon megbánod.- tátogta nekem, amikor apukája éppen ivott, így ő nem láthatta.
-Már várom.- incselkedtem vele.
-Egyébként egy meleg pár, hogy tud szeretkezni?- nézett fiára Des, mire azt hittem, hogy szerelmem megfullad, úgy köhögött.- Persze tudom, hogy milyen módjai vannak, de ti, hogy szoktátok?
-Hát.- vörösödött el teljesen Harry, mire gyorsan kaptam kezeimet szám elé, nehogy előbukjon belőlem egy hatalmas röhögés.- Muszáj ezt itt megbeszélni?- köhintett.
-Most miért? Ha apukádat érdekli.- mosolyogtam segítőkészen, mire Haz sípcsonton rúgott, de könnyen elhallgattattam azzal, hogy lábamat visszavezettem combjai közé és kemény ágyékát kezdtem el stimulálni.- Pont, mint a többi meleg pár.- néztem közben a férfira, de nem hagytam abba a munkát kicsi Harryvel.- Személyes kedvenceim Haz óriási tenyerei és puha ajkai.
-Baszódj meg, Louis!- sziszegte a göndör srác az asztal szélét markolva és láttam Desen, hogy kezdi sejteni, hogy mi folyik a terítő takarásában, de még nem teljesen jött rá mesteri kis játékomra. Láttam Harryn, hogy már fáj neki visszatartania orgazmusát és már nem is lesz képes tartani sokáig, így felgyorsítottam a folyamatot és erőkifejtésemtől mélyet, mégis hatalmasat nyögött, pont mikor a lányok kiértek. Éreztem nadrágján a nedves foltot, majd tekintetét rám emelte, szemei bosszúsan csillogtak.
-Nem szeretnétek felmenni Harry volt szobájába?- kuncogott Gemma, mire Haz az asztalra vágta a telefonját, amit eddig kezében szorongatott és dühösen, takarva farmerját, hosszú léptekkel indult meg a ház felé.
-Veled még számolok.- suttogta a fülembe, mikor mellém ért. Szerencsére addigra lenyugodtam, mikorra Gem lehuppant mellém.
-Lábbal? Egy dög vagy, Tomlinson.- vigyorgott, majd elismerően megveregette a hátam.
-Sokan mondták már.- nézegettem körmeimet igazi ribanc módjára, mire Gemma csak nevetve rám dőlt.
-Hékás, Louis! Elégedj meg a fiammal!- húzta el féltőn lányát Anne, de láttam szája sarkában egy apró mosolyt. Kuncogva emeltem kezeimet mellkasom elé védekezésképpen.
-Talán most elég lesz Ő is. Egyébként is inkább fiúkban utazom.- öleltem magamhoz az idősebb Styles gyereket.- Azért ha megunnám Harryt állj készen! Nem tágítók a Styles vértől!
-Louis, te beteg állat!- lökött meg óvatosan Gem, majd inkább elült mellőlem.
-Ezt a ma este után szerintem kétszer is meg fogod gondolni, szépfiú.- éreztem meg Haz leheletét a fülemnél, aki tiszta nadrágban feszített mögöttem.- Könyörögni fogsz te azokért az óriási tenyerekért.- nevetett ördögien és vészjóslóan mosolyogva ült le szemben velem.
-Meglátjuk, Babe.- cukkoltam, majd lassan elindultunk hazafele, de a előre tudtam, hogy a kocsiban sem lehet már nyugtom és milyen igazam lett! Amint kifordultunk az utcájukból keményen markolt büszkeségembe, mire fájdalmasan ordítottam fel.
-Én figyelmeztettelek, William!- figyelt vágytól sötét szemeivel.- Azt hitted, hogy megúszod szólás nélkül, hogy a családom és az anyukád előtt felizgattál? Bánni fogod még, hogy ezt tetted, Tomlinson!- kacagott és kezével egyre csak masszírozott, majd mikor már éreztem, hogy irtó közel vagyok elhúzta a kezét és kiszállt a kocsiból. Remegve nyögtem egyet, mire visszanézett rám.- Ó, sajnálom. Pont hazaértünk!- mosolygott és bement a házba. Nagyot sóhajtva követtem, de nem bántam meg amit tettem és soha nem is fogom. 

8 megjegyzés:

  1. Louis XD Kis kanosak ;) A családi ebèd nagy volt, és remélem az este is az lesz ;) Imádtam, kövit kérek :)

    VálaszTörlés
  2. ez nagyon jó volt. Imádtam Liam össze jött Sophiával. ? :( és Niall aki meg hallt. ? remélem hogy nem lesznek sokáig együtt..! siess a kövi résszel.. :) amúgy komolyan szeretem Sophiát mert nagyon össze illenek mint Dani-val. :) bocsi aki szereti de ez az igazság látszik Liam-en h boldog igazán boldog. nem mint ha nem lett volna Dani-va is de közös szakítás volt... de most legalább együtt lehet Shop-al :)) bocsi ez nem ide tartozik. csak nem akarok meg bántani aszt aki szereti Dani-t meg Shopiát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi.Nekem semmi bajom Sophiával és szerintem nagyon aranyosak együtt Liammel. A történetben szereplő Sophiának semmi köze az élőhöz, csak a nevét loptam el. :) Tényleg nem az indulatokat szerettem volna ezzel hergelni, ahogy azzal sem, hogy Paul rossz fiú lett. :D Szóval ez csak kitaláció, egyáltalán nem így látom Sophiát, csak így hozta a történet, hogy ebben a pillanatban ő nem a legpozitívabb szereplő, de még bármi változhat! ;)

      Törlés
  3. Úristen, nagyon jó lett :D
    Lou-n meg behalok, de Harrytől majd biztos megkapja a büntetése többi részét:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi! Természetesen! :3 Ennyivel nem engedi el őt Harry! :D

      Törlés
  4. WOW de jó lett.Nagyon siess a kövi résszel!!Am nekem nagyon tetszett:D

    VálaszTörlés