2014. május 29., csütörtök

55. fejezet

-Hol vagy Harry?- sétáltam a nappaliba farmeromat markolva, de nem azzal találtam szemben magam, akire számítottam, ugyanis a vágytól égő, zöld szemek helyett egy kék szempárral néztem farkasszemet.- Nem láttad Hazt, Sophia?- kérdeztem az előttem elhelyezkedő lánytól.
-Nem, bocsi.- mosolygott és besasszézott Liamhez a konyhába. Lehet, hogy már nem is olyan, mint amilyennek megismertük?
-Megtalállak, esküszöm kinyírlak!- ordítottam, de ekkor hátulról ágyékomra vezette tenyereit és vadul tapadt nyakamra.
-Tedd azt!- fordított szembe magával huncutul vigyorogva.- Egyébként én találtalak meg téged!- vezette kezét gondolkodás nélkül nadrágomba és könyörtelenül elkezdett dörzsölni.- Hm... Még le sem sikerült higgadnod? Ez hízelgő.- kulcsolta össze ujjait körülöttem, nem is törődve alsógatyámmal. Egy ügyes mozdulattal karjaiba kapott és le sem szállva nyakamról cipelt fel az emeletre, egyenesen a hálószobánkba.- Úristen, baba! Készülj fel rá, hogy nem sokat fogsz aludni este!- morgott a nyakamba, de ekkor mindent abbahagyott és ellépett tőlem.- Addig pedig gondoskodni fogok róla, hogy bármikor készen állj bármire!- kuncogott és még utoljára végigsimította nadrágom.
-Egyszer biztos, hogy meg fogsz ölni!- szuszogtam még hangosan utána, de ő kuncogva kiment. Gondoltam egy kicsit szórakozok vele, így ugyan fájdalmasan, de felkeltem és merevedésemmel nem törődve lementem a nappaliba. Zayn ott ült a TV-t nézte én pedig leültem az ölébe és átöleltem a nyakát, pont szembe Harryvel, aki gyilkos tekintettel figyelt engem.- Segíts nekem!- néztem a fekete srác szemébe, mire ő csak kételkedve épelméjűségemben vizslatott.- Haz nem elégített ki.- nyafogtam neki.- Segítesz nekem, ha már ő ilyen szívtelen volt?- kaptam el kezét és durván szorítottam magamhoz, amitől teljesen kikerekedtek a szemei.
-Szállj le róla!- kapott el Hazza és karjaim alatt fogva rángatott el a sráctól, aki még mindig csak döbbenten bámult.- Rendben, Louis. Te csináltad magadnak!- vitt fel az emeletre és újra az ágyon kötöttem ki. Vadul tépte ajkaimat, miközben a mellettünk lévő éjjeliszekrény fiókjában matatott valamit, de gyorsan megtalálta, gondolom előre bekészítette. Csókjával elvonta a figyelmemet, így nem vettem észre, hogy csuklóim már az ágy támlájához vannak bilincselve.
-Lábaim is vannak Harry.- mosolyogtam és felvezettem az említett testrészemet ágyékához, mire morogva elkapta és az ágyra nyomta.
-Én meg le tudom őket fogni.- mászott fölém vigyorogva és ráült combjaimra, a lehető legközelebb sliccemhez, de még véletlenül sem ért gyenge pontomhoz.- Hm... Elég kiszolgáltatottnak tűnsz, baba! Neked nem tűnt fel?- támaszkodott meg mellkasomon és kegyetlenül kezdte el szívni nyakamat, de egy hangot sem adtam ki, annak ellenére, hogy ordítani tudtam volna a kéjtől.- Gyerünk, Lou! Hallani akarom a hangod, ahogy egyre csak szenvedsz miattam.- nyomott egy puszit a kivörösödött területre, majd egyre haladt lefele felsőtestemen. Erősen szorítottam össze szemeim mikor elérte mellbimbóim és ráérősen kényeztette őket.- Mi az, drága? Némasági fogadalmat kötöttél?- vezette kezét V vonalamra és gyengéden kezdte el simogatni.- Felőlem így is csinálhatjuk!- hintett puszikat ujjai helyére, majd lejjebb vándorolt fejével és keményen megszívta a dudort nadrágomon. Hatalmas üvöltés hagyta el ajkaimat, de gyorsan csuktam be azokat és egyre csak szerelmemet figyeltem.- Bassza meg!- nyalta meg száját, miközben gyorsan kapkodta a levegőt.- Kurva életbe!- sziszegett és egyre csak saját magát markolta, majd lágyan kezdte magát dörzsölni.- Imádom a hangod! Annyira izgató, amikor miattam veszíted el az uralmadat tested felett.
-Te egy kiéhezett, perverz állat vagy!- próbáltam szabadulni alóla, de keményen tartott és még szemeiben is jobban látszott a vágy szikrája.
-Azaz, Louis! Beszélj velem mocskosul, mert hidd el, hogy ez baromira felizgat! Érzem, hogy szavaidtól keményebben feszül a farkam a nadrágomban.- végszóra combomnak lökte magát, így éreztem, hogy bizony nem hazudik, bár nem is feltételeztem. Tudtam, hogy nagyon igényli már a törődést és éreztem kisugárzásán a vadságot, mégsem ijedtem meg. Tudtam, hogy szeret és nem tenne velem olyat, amit én sem akarok igazán, vagy amivel fájdalmat okozna hosszabb időre. Akármennyire is tűnik úgy, hogy már rég elvette az eszét az élvezet, én tudtam és láttam rajta, hogy ha látná, hogy nem élvezem egy pillanat alatt leállna, lehiggadna.
-Akkor most beszélgetni fogunk?- piszkáltam továbbra is, amit láttam, hogy kifejezetten élvez.
-Szerintem érdekesebb dolgokra is használhatnád a szádat.- dobta le magáról a pólóját, majd farmerjától is megszabadult és azt rólam is lehúzta. Egy fokkal kényelmesebb volt, de alsónadrágom még mindig kényelmetlenül szorított, ugyan ezt nem mutattam Harrynek.
-Igazad van. Elég éhes vagyok, nem viszel el vacsizni valahova?- mosolyogtam.
-Jó próbálkozás, Kicsi, de ez elől már nem menekülsz!- kuncogott és lerántotta alsógatyám, amitől egy kicsit felszisszentem.
-Állok elébe!- csuktam le szemeimet szorosan, amint megéreztem a hideg levegőt, meztelen férfiasságomhoz érni. Lehengerlő érzés volt.
-Na mi történt? Csak nem kezdi átvenni feletted az uralmat a kéj?- húzta végig mutatóujját egész hosszomon, mire összeszorított fogakkal megráztam a fejemet.
-Semmi bajom.- nyöszörögtem, amin Harry csak nevetett. Lemászott lábaim közé és apró puszit nyomott makkomra, amibe beleremegett egész testem, de tartottam magam. Lassan kezdte el benyelni egész méretemet, amiből annyit érzékeltem, hogy egyre több tűnik el szájában belőlem, de mikor tövig benne voltam nem bírtam tovább, hatalmasat morogtam. Szemei tükrözték mosolyát. Gyengéden engedett ki apránként, majd egy gyors mozdulattal újra magába fogadott. Itt már nem figyeltem oda tetteimre, csak őt éreztem és puha, nedves száját. Ekkor fogaival karcolt végig, ahogy elengedett, de sikerült visszatartanom kitörni készülő orgazmusom.- Haz!- morogtam egyre hangosabban nevét. Nem is figyelve figyelmeztetéseimre nyelt egyet, amitől ordítva feszültem meg, de mielőtt elmentem volna visszaengedett szájüregébe. Minden izmom megfeszült és csak a mámoros érzést voltam képes felfogni.
-Úgy látszik mégis tetszett.- nyelte le örömnedvemet jókedvűen.
-Szedd le rólam a bilincset!- kezdtem el rázni a kezeimet, mire mosolyogva eloldozott. Még nem tűnt el teljesen a kéjes érzés testemből, így teljes erővel estem Hazza ajkainak, aki hatalmasat nyögött a hirtelen cselekedetemtől.
-Hagyjál!- tolt el magától indulatosan, mire teljesen összezavarodtam.
-Mi a baj?- tisztult ki a fejem teljesen és ijedten magamra kaptam egy alsógatyát. Csak megrázta a fejét és kisétált a fürdőbe.- Harry.- suttogtam utána, de csak becsapta az ajtót. Hiánya miatt kirázott a hideg, így felkaptam az egyik pulcsiját, de az ujja egy kicsit hosszú volt és leért a combom közepéig, nem foglalkoztam vele. Magamat ölelve sétáltam le a nappaliba mezítláb, boxerben, majd leültem a TV elé és csak figyeltem Zaynt, aki nyitott szájjal, horkolva aludt a készülék előtt. Erősen magam köré fontam a Harry illatú felsőt és éreztem, hogy előtörnek belőlem az első könnycseppek, majd lassan az anyag egyre nedvesebb lett. Ekkor viszont két erős kar fonódott körém, amitől erőteljesebben zokogtam, mivel nem az volt, akire vártam, Liam ölelt nyugtatólag.
-Engedd el!- hallottam meg az utánozhatatlan, mély, rekedt hangot, mire szívem nagyot dobbant, de közben a félelem is átjárta testem. Nem bírtam abbahagyni a sírást, már teljes erőmből potyogtattam a könnyeket.- Meg kell értened, Boo!- kezdte el simogatni a hátamat, de eltoltam kezét és inkább figyeltem a TV-t, mintha észre sem venném.- Hadd magyarázzam meg!- ült mellém és combomon pihentette kezét.
-Tudom, hogy miért csináltad.- morogtam.- Még a gondolattól is rosszul vagy, hogy hozzád érek.
-Te  beteg vagy!- nevette el magát idegesen.- Gyere.- ölelt magához, majd felemelt és mellkasánál tartva cipelt fel a szobánkba. Gyengéden tett le, én pedig gyorsan nyaka köré fontam karjaim, hogy ne tudjon elmenni, így közel bújt hozzám.- Tudod, hogy mennyire hihetetlen érzés az orgazmus.- jelentette ki egyszerűen, amitől teljesen vörös lett az arcom. A gyomrom beleremegett ebbe az egyetlen szóba, hogy "orgazmus" és ágyékom elkezdett bizseregni.
-Igen.- suttogtam az oldalába, mire folytatta.
-Tudod, hogy olyankor a szíved baromi gyorsan ver és nagyon nehezen tudsz lehiggadni.- simogatta a felkaromat lágyan.
-Tudom.- nyüszítettem, ugyanis egyből a 10 perccel ezelőtti események ugrottak be. Próbáltam úgy helyezkedni, hogy Haz ne vegye észre dudorodó boxeremet és sikerült is, mivel tovább beszélt.
-Ez nagyon megterhelő a szívednek, nekem pedig baj van a szívemmel.- hajtotta le a fejét, így göndör tincsei szemébe omlottak.
-Harry, nem. Neked csak a gyomroddal volt baj, de annak már vége.- bizonygattam inkább magamnak, mint neki.
-Nem, Lou. Röntgenen voltam a rák miatt és akkor vették észre, hogy egy lyuk van a szívemen.- mosolygott keserűen.- Akkora egy balfasz vagyok!- törölte le sebesen könnyeit, nem akarta, hogy gyengének lássam.
-Istenem, Harry!- ültem az ölébe, mire kitört belőle a röhögés.
-Két mondattól felizgultál?- kuncogott és hátamra döntött.- Még nem is végeztünk a büntetéssel!- jutott eszébe és vigyorogva simogatta alhasam, amitől fájdalmasan szűkült az alsóm.- Kibaszott szexi vagy a pulóveremben.- kezdte el levenni az anyagot.
-Légyszíves, ne!- ültem fel.- Nem akarom, hogy csak én élvezzem. Kibírom.- szorítottam magamhoz és csak hallgattam lélegzet vételeit.
-Engem viszont kiakaszt, hogy bököd a hasamat.- szuszogott hangosan, így elengedtem és csak egymás mellett feküdtünk.- Találtam egy béranyát.- jelentette ki átlagosan, mire felugrottam és hatalmas örömmel tapadtam ajkaira.
-Ez komoly?- ugráltam hasán boldogan, mire nevetve lelökött magáról.- Hol és mikor? Hány éves, hogy hívják, hol lakik?- mutogattam teljesen felpörögve, de Harry lefogta kezeimet és magához húzott.
-Mindent meg fogsz tudni, mivel elviszlek hozzá. Öltözz és kérlek szolgáltasd vissza a felsőm!- mosolygott és aprócska puszit nyomott orromra, majd a szekrényhez sétált.
-Most megyünk is?- dadogtam és merevedésemre raktam kezeim, mert eléggé frusztrált, hogy Hazza folyamatosan figyel.
-Ha nincs ellenedre.- simított végig arcélemen kedvesen, majd gyors csókba hívta ajkaimat.- Louis, én szeretnék gyereket.- húzott fel állásba és lekapta rólam a pulcsiját. Hatalmas örömmel ugráltam a ruháimhoz és rekordsebességgel átöltöztem és lehiggadtam.
-Basszus, Haz! Nálad jobb barátot elképzelni sem lehet!- csüngtem a nyakába kapaszkodva, miközben mosolyogva méregettem arcát. Hálásan döntötte homlokát az enyémnek, majd orrát az enyémhez dörgölte, mire felnevettem.
-Menjünk.- fogta meg a kezemet és levezetett az előtérbe, majd cipőinket felkapva mentünk ki a kellemes napsütésbe. Elfeledkeztem Harry betegségeiről és ahogy láttam Ő is, így felhőtlen volt boldogságom. 

8 megjegyzés:

  1. jujj ez annyira jó lett. :) olyan aranyosaak. *-* siess a kövivel. .:D

    VálaszTörlés
  2. Jaj, Harry:( Remélem nem lesz vele semmi komoly baj..
    Nagyon tetszett!:3

    VálaszTörlés
  3. Imádom, mint mindegyik részét! :D Olyan boldog voltam, mikor megláttam a részt, reggel azonnal el is olvastam, de csak most tudtam írni ;) Tökéletes ébresztő volt :3 Kis édesek! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :3 Nagyon aranyos vagy!

      Törlés
    2. Imádom a történeted és ahogy írsz, ezért megleplek egy díjjal :D
      http://oneshots-larrystylinson.blogspot.hu/p/dijak.html
      Ui. remélem hamarosan lesz érsz és a másik blogban is :D :3

      Törlés
    3. Úristen, bocsánat, hogy eddig észre sem vettem! :) Nagyon szépen köszönöm! :D :3

      Törlés