2014. július 2., szerda

58. fejezet

Mosolyogva figyeltem Harryt, aki Alicet etette, de a kislány több tejet prüszkölt Hazra, mint amennyit lenyelt. 
-Ne már, picur! Apád tiszta kaja lesz!- próbálkozott, de a kicsi csak nevetett rajta.- Úgy látom már nem is vagy éhes.- rakta le a cumisüveget és felvitte a szobánkba Alicet és lefektette. Kifáradva lépkedett mellém és kényelmesen leült ölembe, majd nyakamat átkarolva ajkaimra tapadt. 
-Csak nem elfáradtál?- markoltam hajába, hátradöntöttem fejét és erőteljesen kezdtem el szívni torkát, amitől hatalmas, férfias nyögések hagyták el száját. 
-A farkadat akarom, Lou!- nyüszített és keményen nyomta fenekét ágyékomba. 
-Mit ne mondjak, marha romantikus vagy!- forgattam meg a szemeim és felnevettem. 
-Ha akarsz akkor szerzek neked gyertyákat, rózsát meg minden nyálas szart, de először had basszalak már meg!- tépte le rólam a pólót és egyszerűen beleharapott mellkasomba. 
-Hé!- lepődtem meg.- Tudom, hogy még nem ebédeltünk, de azért ne egyél meg!
-Segíts, Louis!- lökte magát hasamnak fájdalmas arccal.- Felrobbanok, ha nem elégítesz ki!- nyalta és szívta mellbimbómat én pedig egyre jobban morogtam, lassan az őrületbe kergetett. 
-Hali srácok!- hallottuk meg Zayn hangját, mire egyszerre ugrottunk fel, de mindketten fájdalmasan görnyedtünk össze. Olyan erőteljesen lüktetett férfiasságom, hogy úgy éreztem spontán nadrágomban fogok elélvezni pusztán az anyag szorítása miatt. 
-Istenem!- sziszegtem és Harry karját markoltam erőteljesen, de nem sokat segített.
-Engem szólítottál hívem?- jelent meg a fekete hajkorona az ajtóban. Egyszerre egyenesedtünk fel, haraptunk az ajkunkra az érzés miatt és tettük magunk elé a kezünket.
-Nem.- nyújtottam ki a nyelvem és inkább visszaültem az asztal mellé, mert olyan kényelmetlen volt a szorító érzés, hogy alig bírtam visszafogni magam, nehogy letépjem magamról a farmeranyagot. Zayn csak beszélt és beszélt. Arra eszméltem fel, hogy Harry nem hogy nincs már felizgulva, de lassan el is alszik. Ekkor babasírás hallatszott fentről, így mindketten elindultunk és a fekete is követett minket. Gyorsan lenyomtuk a tisztába tévős procedúrát, így Alice boldogan játszott Zaynnel, aki kuncogva dobálta a levegőbe a picit.
-Nincs kedved elvinni sétálni?- csillantak fel Haz szemei és egyből megértettem, hogy miért is kell eltüntetni szegény kicsit.
-De, persze. Gyere tündérke, Zayn bácsi elvisz levegőzni.- rakta a babakocsiba és már el is mentek.
-Vedd a cipőd, Lou!- kapta fel a csizmáit Harry és már indult is a kocsikulcsért. Olyan ledöbbent fejet vágtam mint még soha.- Most miért nézel így? Megyünk vásárolni, nincs itthon semmi és farkas éhes vagyok.- vette fel pulcsiját és már kint is volt.
-Én azt hittem...- rohantam utána elvörösödve, cipőmet magamra rángatva.
-Hogy neked esek, ha elmennek?- kuncogott.- Baba, az üres hassal nem olyan jó.- húzott be a kocsiba én pedig még mindig lepetten pislogtam. Már a boltban köröztünk a polcok körül, de szerelmem minden egyes mozdulata kínzásként hatott. Voltak egész nyugis pillanatok is, mondjuk amikor elküldött tejért és így fél perig nem láttam, de voltak kemények is, például mikor két kígyóuborkával a kezeiben állt és kérdő tekintettel figyelt, hogy melyiket vegyük meg. Neki fel sem tűnt, mennyire szenvedek, de végül ráböktem a jobb kezében lévőre és folytathattuk a vásárlást.
-Harry.- nyöszörögtem, mert már egyszerűen nem bírtam tovább sétálni.
-Szerinted van otthon elég tojás?- gondolkozott.
-Nem tudom, nem érdekel, leszarom!- akadtam ki és idegesen markoltam a hajamba.
-Mi a baj, Louis?- ölelt magához Harry és lágyan simogatta a felkarom.
-Semmi, minden rendben van!- löktem el magamtól és simán leültem a földre, eldöntve, hogy megvárom amíg végez.
-Jó, akkor duzzogj itt, mindjárt jövök.- tolta el a bevásárló kosarat dühösen, majd 10 perc múlva visszajött hozzám.- Mehetünk, Őfelsége?- kérdezte gúnyosan és tovább is ment, de most követtem.
-Inkább fogd be!- rivalltam rá és teljesen feldúltan lépkedtem mellette.
-Nem tudom hirtelen miért lettél ilyen, de erre nem vagyok vevő. Mondd meg ha bajod van velem és akkor békén hagylak!- emelte fel a hangját, mire teljesen felhúztam magam.
-Te vagy az oka mindennek...- nem tudtam folytatni, mert Harry elment és beállt a pénztárhoz.
-Máskor szólj és akkor nem rontom el a napod!- nézett rám reményvesztetten, de ekkor elkaptam a kezét és ágyékomhoz szorítottam, mire kikerekedtek a szemei.
-Mióta elindultunk.- néztem mélyen íriszeibe.- A kabát eltakarja, de hihetetlen szar így menni és sehogy nem lett jobb, mert végig láttalak és...
-Sajnálom.- vágott közbe.- Teljesen félreértettelek. Hazamegyünk és este ha Alice elaludt megoldom minden gondod.- suttogta és gyengéden harapott fülcimpámra.
-Ezzel most viszont nem segítesz.- fordítottam a futószalag felé és elkezdtünk kipakolni.
-Milyet szeretnél? Epreset vagy simát?- hallottam hangját, de éppen lefele néztem a kosárba és amikor felpillantottam azt láttam, hogy két csomag óvszerrel a kezében mosolyog rám édesen.
-Haz!- vörösödtem el teljesen.
-Igaz is, mindegy, úgyis kell tartalék.- dobta a cuccunkra mindkettőt, én pedig legszívesebben elsüllyedtem volna, mivel sokan bámultak minket. Elég gyorsan kint is voltunk az autónál és Harry elpakolt én pedig visszatoltam a kocsit. Már úton voltunk és éppen egy piros lámpánál álltunk.
-Még mindig?- mosolygott rám kanosan barátom ágyékom felé pillantva.
-Igen, de Te csak ne stíröld a farkam!- csaptam a karjára gyengéden, mire felnevetett.
-Akkor mégis ki csinálja?- nyalta meg alsó ajkát, majd rá is harapott.
-Te láttad már a szemben lakó srácot?- ugrattam és álmodozó tekintettel bámultam a távolba.- Azok az izmok, az a felsőtest és az a V vonal, amit volt alkalmam nyáron jól megnézni, mivel a házuk előtt napozott.
-Igen?- fogta a kormányt egyre erősebben, majd egy mozdulattal combomra tette kezét és gyengéden kezdett simogatni. Jó érzéssel töltött el és már el is felejtettem, hogy mit mondtam az előbb. Azt hiszem Ő nem, mert olyan erővel markolt hirtelen büszkeségemre, hogy hatalmasat ordítva kaptam el kézfejét és próbáltam elhúzni, de nem tudtam.
-Harr...- néztem szemébe komolyan, de Ő csak huncutul mosolygott. Annyira keményen kezdett el masszírozni, hogy majdnem elmentem az első pillanatban, de szerencsére sikerült visszatartanom, így nem veszítettem el teljes méltóságomat.- Hagyd abba!- szorítottam a kocsi ajtaját és barátom egyre gyorsabban tevékenykedő kezét egyszerre. Minden pillanatban attól féltem, hogy robbanok, mivel tudtam, hogy akkor egy ideig nézhetném Harry önelégült fejét, de gonosz módon nem akartam.
-Engedd el magad. Érzem, hogy már nehezen tudod tartani, ha hagyod, akkor megkönnyebbülsz.- suttogta a legerotikusabb hangján a fülembe, így éreztem, hogy már nincs sok vissza és nem fogom tudni kontrollálni magam.- Gyerünk, Boo! Érezni szeretném, ahogy forró nedved elönti gatyádat és a tenyeremet.- nyalogatta nyakamat. Tudtam, hogy lassan itt a vég, de nagyon nem szerettem volna, hogy Hazz nyerjen, így szenvedtem.- Lou, ne csináld!

*Harry szemszöge*

Annyira lüktetett az ágyéka, hogy én biztos nem bírtam volna már az Ő helyében, de már sokáig az enyémben sem. Erőteljesen löktem a csípőmet előre, így a farmer piszkosul ingerlően szorított és tudtam, ha Louis elmegy, akkor nekem is végem, de lehet, hogy még előbb, ha ilyen makacs.
-Bassza meg!- fogtam meg magamnak szabad kezemmel. Lou nem látott, nem hallott, csak arra figyelt, hogy ne menjen el. Nem mertem vezetni, így egy elkerülő, elhagyott úton álltunk. Megpróbáltam más módon hatni rá.- Olyan keményen feszül farkam a farmeromnak, hogy minden egyes mozdulat, amit teszek egyre csak izgat és annyira mámoros érzés, hogy lassan elájulok.- nyöszörögtem nyakába és néha meg is haraptam a legérzékenyebb pontját, így olyanokat hörgött, hogy szerintem a srácok is hallották otthon. Ekkor nem bírtam tovább és teljes erőből nyomtam tenyeremet ágyékába, majd mélyet ordítva adtam át magam az élvezetnek. Olyan lehengerlő volt végre érezni az orgazmust ennyi idő után, hogy alig bírtam lenyugodni. Ilyen hosszan még soha nem élveztem, de hihetetlen élmény volt. Kapkodva a levegőt néztem Louisra, aki remegve görnyedt össze és gyengéden simogatta magát. Mikor végre kiegyenesedett az ülésben hatalmas mosoly kúszott az arcomra, ugyanis világos farmerén egy igen nagy folt éktelenkedett. Boldogan bújtam kulcscsontjához és magamba szívtam mámorító illatát.
-Köszönöm.- dadogta és hevesen tapadt ajkaimra, majd ölembe mászott, miközben egyre csak tépte a számat.
-Szállj le rólam, mert kezdhetjük előröl!- ültettem vissza a helyére és mély levegőkkel kordában tartottam magamat, igaz, már megint kellemesen bizsergett ágyékom. Elég gyorsan hazaértünk szerencsére.
-Én így nem megyek be!- kerekedtek ki szerelmem szemei, mikor meglátta Liam kocsiját és már Zayn is itt volt. Lepillantottam ölébe és elég durván látszott, hogy korábban mi is történt vele, azonban az enyémen egyáltalán nem volt észrevehető, hála a fekete anyagnak, de így is eléggé irritált a nedvesség.
-Pedig muszáj lesz, vagy bejöhetsz alsóban.- nyaltam meg alsó ajkam, mire kipattant a járműből és takarva a foltot ment be a házba, én pedig hűségesen követtem. Megpróbált észrevétlenül felosonni a szobánkba, de Liam elkapta és egyből kiszúrta, hogy valami nem oké.
-Öltözz át.- tolta a lépcső felé Louist egy sejtelmes mosollyal, mire barátom nem tétlenkedett, felrohant és bezárkózott a fürdőbe, így én csak átvedlettem tiszta ruhába. Alicel üldögéltem a kanapén és figyeltem, hogy Zayn és Liam milyen odaadással gyilkolják egymást, de lassan elnehezedtek a szemhéjaim és egy idő után nem tudtam nyitva tartani szemeimet, így oldalra fekve, gyengéden magamhoz szorítva, hasamon tartva a picit aludtam el.

*Louis szemszöge*

Mire leértem Harry elaludt a kislányunkkal az ölében, így mosolyogva nyomtam egy-egy puszit mindkettejük arcára és csatlakoztam a srácokhoz. 

6 megjegyzés:

  1. jujj de aranyosak. ezek rendesen ki készítik egymást. :D legyen már végre egy +18-as rész is. :DDD lééééééciiiii xd csak nekik akarok jót. :D nagyon jó lett a rész siess a kövi részel. !! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Ugye? :) Nyugi, nemsokára lesz! :3 Köszi! :D

      Törlés
  2. Ááááá nagyon aranyosak:) <3 eszméletlenül írsz,nagyon tehetséges vagy:D siess a kövivel!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. <3 Ugye? :D :D Nagyon szépen köszönöm, hihetetlenül kedves vagy és most már visszatértem, így írok! :3

      Törlés
  3. Huh, most találtam rá a blogra és IMÁDOM!! Bár nem vagyok Larrys..de tetszik!! Folytasd koviit!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Azta! Köszönöm szépen! El sem hiszem, hogy még úgy is tetszik, hogy nem vagy Larrys! :D Ez hatalmas megtiszteltetés!

      Törlés