2013. augusztus 31., szombat

20. fejezet

20. fejezet

Szemei vörösek voltak, így tudtam, hogy sírt. Lehet, hogy egy kicsit túl dramatizáltam a dolgot, de nagyon szarul esett. Csak néztük egymást.
-Csináltam ebédet.- suttogta.- Rántott hús. Kérsz?- mutatott a tálra. Aprót bólintottam, mire feltápászkodott és rakott nekem egy tányérra.
-Köszi.- vettem el tőle. Némán ettem, miközben éreztem, hogy Harry engem bámul. Mikor végeztem beraktam a mosogatóba a cuccom és visszaültem az asztalhoz.- Finom volt.- mosolyogtam rá.
-Köszi.- sóhajtott. Felkelt és becsoszogott a nappaliba. Bementem utána. A fotelben összekuporodva zokogott.
-Haz. Nyugodj meg!- simogattam meg a hátát.- Nem lesz semmi baj!
-Persze, hogy nem lesz, mert már van.- szipogta.- Annyira egy szerencsétlen tapló vagyok. Nagyon sajnálom, hogy ilyen barátod van. Az lenne ha legjobb ha meghalnék.- markolt göndör tincseibe.
-Ne mondj ilyet! Te nagyon jó ember vagy! Én voltam az, aki kissé elvetette a sulykot. Remélem meg tudsz bocsátani.- pusziltam meg az arcát.
-Nem Louis. Én nem érdemlem meg, hogy ilyen barátom legyen. Jobb lesz nekünk külön és ezt te is tudod.- ment fel a szobájába és bezárta az ajtóját. Elordítottam magam, majd összerogytam. Miért nem jön össze nekünk semmi? Itt elborult az agyam és berúgtam Harry ajtaját. Riadtan figyelt, de ekkor összeestem és csak sírtam. Odaugrott mellém és csöndben simogatta a hátam.
-Miért mindig mi? Miért nem lehetünk boldogok?- néztem fel rá.
-Nem lesz semmi baj.- csókolt meg lágyan.- Mostantól minden máshogy lesz! Vigyázni fogok rád. Ígérem.- mosolygott. Boldogan húztam nagyon közel magamhoz.
-Nagyon szeretlek és soha nem akarlak elhagyni!- csüngtem ajkain.
-Nem is engedném.- simogatta a hasam a pólóm alá benyúlva. Aprót kuncogtam mire óvatosan alsó ajkamba harapott, ami egy apró nyögést eredményezett. Végigsimította az arcomat hatalmas tenyerével, majd homlokunkat összenyomva csak figyeltük egymást ahogy a másik lélegzik.
-Örülök, hogy a barátod lehetek.- suttogtam ajkaira.
-Nem vagy a barátom.- vigyorgott.- Te annál sokkal több vagy nekem, mint egy egyszerű barát. És egy baráttal soha nem csinálnám ezt.- döntött le az ágyára és hihetetlen csókcsatába kezdtünk. 10 perc múlva zilálva keltünk föl és egymást átkarolva mentünk le a többiekhez. Mosolyogva figyeltek minket.
-Elmegyünk sétálni?- dobta fel az ötletet Niall. Mindenki belement, így felöltöztünk és célba vettük a parkot. Egymást ugratva értük el a hatalmas zöld területet. Mosolyogva összenéztünk és berohantunk a puha pázsitra  ahol elterültünk a földön. Csöndben figyeltük a felhőket.
-Elegem van.- kelt fel Niall és elindult egy hot-dogos bódéhoz. Nevetve néztünk utána.
-Van egy kis meglepetésem.- suttogta a fülembe szerelmem.
-Mi?- néztem rá csillogó szemekkel.
-Lou.- nevetett.- Mi lenne benne meglepetés ha elmondanám?- simogatta az arcom. Szerencsére nem sok ember járkált a parkban, de akik mégis, általában idősebbek voltak. Ezért volt ez a törzshelyünk. Az öregek pedig nem zavarnak. Vagy nem ismernek minket, vagy el sem látnak idáig.
-De Haz!- másztam a mellkasára.
-Csukd be a szemed.- mosolygott. Becsuktam és éreztem, hogy valami hideg ér a nyakamhoz. Óvatosan kinyitottam a szemeim. Megfogtam az ezüstláncot és tenyeremben egy apró H betű pihent.
-Haz.- mondtam halkan csodálattal a hangomban.
-Csak, hogy mindenki tudja, hogy az enyém vagy.- lehelt egy apró csókot ajkaimra.
-Köszönöm. De mivel érdemeltem ezt ki?- bújtam izmos mellkasához.
-Azzal, hogy vagy nekem. Nálad tökéletesebb társat az univerzumban nem találnék. Remélem tudod, hogy szeretlek.- vigyorgott.
-Az nem szeretet amit irántad érzek. Az annál jóval több.- tapadtam mézédes szájára. Egyszer csak a srácok elkezdtek éljenezni. Kuncogva néztünk rájuk.
-Bezzeg te nem vennél nekem még egy fagyit se.- bökte oldalba Niall Zaynt mérgesen.
-Még jó, hogy. Nem vagyok beléd szerelmes.- nézte riadtan őt a pakisztáni.
-Jó, de attól még kedvességből megtehetted volna.- mondta a szöszi hot-doggal teli szájjal.
-Rosszabbak vagytok, mint az ovisok.- forgatta meg a szemeit Liam. Majd ránk nézett.- Ti meg ne mosolyogjatok! Mr. Szappanoperába élő élet 1 és 2.- nevette el magát. Egymásra néztünk Harryvel.
-Igaza van.- vallottam be grimaszolva. Mindenki röhögve fetrengett a fűben. Nyakláncomat féltve pólóm alá bújtattam. Harry mosolyogva figyelte az apró mozdulatot. Lassacskán haza indultunk. Fáradtan dőltünk be a nappaliba. Mindenki némán nézte a TV-ben leadott sorozatot. Az a jó ezekben a sorozatokban, hogy annyira egyszerűek, hogy ilyen kimerült aggyal is simán tudod nézni. Szépen sorjában mindenki bealudt. Egy hatalmasat ásítottam, majd Hazza vállára döntöttem a fejem. Gyöngéden elkezdte simogatni a combomat. Megnyugtató érzés volt és igazán kellemes. Mikor elkezdte egyre feljebb húzni a tenyerét rájöttem, hogy nem az a célja, hogy a figyelmes mozdulatoktól elaludjak. Mikor elérte az érzékeny területet óvatosan belemarkolt a dudorba. Aprót nyögtem. Mosolyogva lenézett rám. Elvesztem gyönyörű zöld szemében.
-Srácok, légyszíves.- hallottuk meg Zayn hangját. Szóval ő még nem alszik.- Vajon miért nem pornót nézek?
-Mert Lou letiltotta a csatornákat?- kérdeztem rá.
-Nem. Mert nem érdekel!- vágott hozzánk egy párnát.- Szóval ti se kezdjétek! Köszi.- nézte tovább a TV-t. Hazza vággyal teli tekintettel pillantott rám. Lassan megráztam a fejem és elhelyezkedtem a vállán kényelmesen majd szememet becsukva megpróbáltam elaludni. Egy idő után éreztem, hogy elalszok.
-Lou!- böködte a vállam szerelmem.- Légyszíves Louis!- csapkodta az arcom.
-Mi az?- dörzsöltem meg álmosan a szemem.
-Csak vedd le a kezed a gatyámról.- sziszegte. Észrevettem, hogy kezemet egyre merevebb férfiasságán pihentetem. Elpirulva elhúztam a karomat.
-Bocsi.- mondtam lehajtott fejjel. Visszahúzta a fejemet magára és visszaaludtunk.

5 megjegyzés:

  1. I'm happy so happy imádom imádom *______________________________________________*
    most kövit most!! (ennek nem vut értelme x'd)
    haha xx

    VálaszTörlés
  2. :D Thanks! :) Nem tudom mikor tudok kövit hozni, de megpróbálom minél hamarabb. :) Mégegyszer nagyon köszi!

    VálaszTörlés
  3. Wáááááááá vége a nyárnak :(( a blogod olvastam az utcso percekben ,hogy jól zárjam a nyarat és jól kezdjem a tan évet:DD by by summer :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *bye bye
      mielött leszidna az angol tanárom mondjuk nem olvas Larry-t de kitudja x'd

      Törlés
    2. :D Nem tudhatjuk, hogy mit csinálnak a mai tanárok. Jobb a békesség! :) Köszi!

      Törlés