2013. október 5., szombat

39. fejezet

*Louis Tomlinson*

-Veszel nekem fagyit?- mosolyogtam édesen Zaynre.
-De csak mert kedves vagyok.- indultunk a fagyi árus felé. Zayn fizetett, majd leültünk egy padra, a kis tó partján.
-Köszi!- hajtottam fejem vállára.- Tudod, néha úgy érzem hogy minden olyan nehéz. Ma is. Elküldtem Taylort a búbánatba, erre Harry elment, hogy megvigasztalja pedig előtte nekem adott igazat.
-Hidd el, hogy Harry nagyon szeret téged és mindenben melletted áll, de volt egy Swift korszak az életében, ami a mai napig benne van, így Taylorért is ő vállal felelősséget.- simogatta nyugtatólag a combom.
-Ekkora marhaságot még az életben nem hallottam!- nevettem el magam.
-Szerintem sem volt túl sok értelme.- röhögött.- Van valami, amit el kell mondanom.- sóhajtott fel.
-Mit?- fordultam szembe vele hogy hatalmas, barna szemeibe tudjak nézni. Mosolyogva figyelt.
-Annyira nyálasak vagytok Harryvel, hogy hidd el, hogy nem fog elhagyni azért a ribancért.- kócolta össze a hajam kuncogva. Boldogan mellkasához bújtam.
-Néha úgy érzem, hogy neked kéne a legidősebbnek lenned. Sokkal érettebb vagy.- rajzoltam körbe mutató ujjammal feszes pólóján a kockáit.
-Lou.- emelte fel a fejem az államnál, majd puha ajkait gyengéden enyémekhez érintette. Nem gondolkodtam  csak hagytam, hogy tegye. Bekapcsolódtam a csókba.- Ezt azóta meg szeretném tenni, amióta lefeküdtünk.- vált el tőlem és kicsit hátrébb húzódott.
-De Zayn!- kerekedtek ki a szemeim.- Te nem vagy buzi!
-Nem is.- vigyorgott.- Biszex vagyok.- hajtotta le fejét.
-Mi van?- tátottam el a számat.- Ez most komoly? Komolyan bejövök neked?- fordítottam magam felé arcát.
-Hát... Eléggé.- pirult el. Nagyon édes volt, ahogy zavarban érezte magát. Miket beszélek én? Én Harryt szeretem! Nekem Hazza a mindenem! Nekem nem tetszik Zayn! Vagy mégis... ?
-Ne!- ugrottam fel és elmentem messzebb tőle, de hallottam, hogy már fut is utánam.
-Kérlek, Lou, most ne utálj meg!- fogta meg a vállam.
-Nem tudnálak megutálni.- mosolyogtam rá halványan.- Mindig is a barátom maradsz, de én Harryt szeretem, nagyon sajnálom.- folyt le egy könnycsepp arcomon.
-Ne sírj.- törölte le gyorsan hüvelyk ujjával.- Semmi baj. Én voltam olyan hülye, hogy beléd szerettem.- túrt lágyan hajamba.- De nyugodj meg! Tiszteletben tartom a döntésedet természetesen.- tette zsebre kezeit szomorúan.- Nem is tudom ezt, hogy képzelhettem.- rázta meg a fejét egy gyenge vigyorral az arcán.
-Hidd el, hogy bármelyik pasit megkaphatod a világon, és Perrie is ott van!- jutott eszembe hirtelen.
-Bármelyiket. Csak téged nem.- sóhajtott.- De szerintem erről ne is beszéljünk.- legyintett.- Menjünk haza?
-Igazából nekem még nincs sok kedvem. Nincs kedved esetleg hajókázni?- néztem a csillogó vízre.
-De, persze.- mentünk is a kis fabódéhoz, ahol béreltünk egy kis csónakot.
-Öhm...- vakartam meg a tarkóm.- Ez biztonságos?- kopogtattam meg a tákolmányt. Nem egy mai darab, az biztos.
-Nyugi már! Nem.- kuncogott Zayn.- Nincs túl hideg, a víz is kellemes.
-Biztató.- ültünk bele és elkezdtünk evezni. Már a tó közepén jártunk mikor feltűnt valami.- Te nem tudsz úszni!- néztem kissé félénken Zaynre.
-Na és?- húzta fel a vállait.
-Te tényleg ennyire felelőtlen vagy?- kerekedtek ki a szemeim.- Nem hoztunk mentőmellényt!
-Ki vagy te és mit csináltál Louisval?- rázott meg a vállaimnál fogva. Nevetve lefogtam és miután elengedett, tovább eveztünk.
-Tudod Zayn, igazából bennem is volt egy érzés, ami nem hagyott nyugodni, azután az este után.- néztem a hullámzó vízre.- Nem tudom miért, de úgy éreztem, hogy valami hiányzik. Hiányzott az érintésed, de próbáltam elnyomni magamban, mert tudtam, hogy köcsögség lenne Harryvel szemben. Soha nem mondtam senkinek erről semmit.- játszottam az ujjaimmal.
-Annyira aranyos vagy.- harapott alsó ajkába. Lepetten pillantottam fel szemeibe, amik a barna egy sötétebb árnyalatában tündököltek.- Itt senki nem láthat minket.- nézett körbe. A fák körben benyúltak a víz fölé, így eltakartak egy kis részt, ami elég kihaltnak tűnt.
-Zayn, kérlek.- figyeltem ijedten alakját, ahogy közeledett felém.
-Louis. Én nem bírom tovább.- dobta le hirtelen pólóját. Fedetlen felsőtestét látva, valami összeroppant bennem. Tudtam, hogy mi volt. Az önuralmam. Úgy éreztem, ha most nem kapom meg Zaynt, akkor felrobbanok.
-Ne csináld ezt!- csuktam be szemeim reményvesztetten. Innen még menekülni sem tudok.
-Nem mondjuk el senkinek.- nyalta meg óvatosan ajkait. Egy pillanatra megremegtem és éreztem, hogy merevedek.
-Nem!- ordítottam és kiugrottam a csónakból. Becsukott szemekkel érkeztem a vízbe, majd levegőért kapkodva jöttem fel a felszínre és elkezdtem visszaúszni a partra. Zayn követett a hajóval.
-Te meg mit csinálsz?- nevetett.- Lehiggadtam.- sóhajtott.- Gyere vissza. Megfázol.
-Nem fogok. Kiúszok a partra.- folytattam a kartempót. Elég gyorsan elértem a partot, ahol kissé vacogva másztam ki. Amíg a napon próbáltam egy kicsit száradni, Zayn kifizette a csónakot majd odajött mellém.
-Annyira sajnálom. Egy állat vagyok.- ölelte át a vállam.- Induljunk.- mentünk hazafele. Otthon benyitottunk a házba és meglepődve konstalláltuk az ott lejátszódó jelenetet. Harry ordítva hadonászik Niall előtt, aki a haját tépve mutogat Taylorra Liam pedig némán simogatja a szöszi felkarját.
-Itt meg mi történt?- léptem be, mögöttem viszont meglátszódott a nyomom, mivel eléggé csöpögött belőlem a víz.
-Na és veled?- ijedt meg Harry.
-Csak beleestem a kis tóba.- legyintettem.- De ti mit csináltok?
-Ez a kurva megfenyegetett!- ordított Niall Swiftre mutatva.- Harry meg még őt védi!- simogatta meg a halántékát.
-Igen, mivel nincs rá bizonyítékod!- üvöltött Hazza is.
-Nincs?- szállt be Liam is a vitába.- Ott voltam vele!
-Na és? Szerintem ezt hagyjuk abba!- intette le a srácokat szerelmem, majd felráncigált magával a szobájába.- Miért nem segítettél?
-Mert mondjuk vak vagy!- kocogtattam meg a homlokát.- Vedd már észre, hogy a barátaidat lököd el magadtól, azért a ringyóért! Sőt mi több, a szerelmedet.- adtam neki egy apró puszit. Hatalmasat sóhajtott, majd leült az ágyára.
-Sajnálom, de megrendített ahogy láttam Taylort sírni az utcán. Úgy érzem, hogy meg kell védenem, mert olyan törékeny. Egyszerűen kötelességemnek érzem.- húzott az ölébe.- Annyira sajnálom. Mostantól veled foglalkozok csak.- lehelt egy apró puszit a nyakamra. Mosolyogva konstalláltam, hogy ebben nincs semmi perverz titkolt jelentés, egyszerűen szeretetből csinálja. Egymással szemben végigterültünk az ágyon és csak csodáltuk egymást.
-Tudod Haz, mai napig nem értek valamit.- gondolkoztam mosolyogva. Kérdő pillantással figyelte arcomat.- Hogy tudtál belém szeretni? Bárkit megkaphatnál az egész világon, te mégis velem vagy. Pedig én olyan más vagyok, mint te. Bennem semmi különleges sincs.
-Dehogynem Lou. Te beteg vagy!- csapott fejbe gyengéden.- Nálad jobb pasival még nem találkoztam. Úgy imádlak, ahogy vagy!- húzott közel magához.- Ne gondolkodj ilyen hülyeségeken. Egyszerűen fogadd el a tényeket.- fúrta fejét mellkasomba és egyenletesen szuszogott. Úgy éreztem, hogy minket már soha senki és semmi nem választhat el. Mekkorát tévedtem....

15 megjegyzés:

  1. Imááádom :D És imádni is fogom :) Zaynen nagyon meglepődtem, biszex? :OO :D Remélem Taylor meg minél hamarabb elhúz onnan :D Alig várom a kövit! Mikor hozod? :DD (bocsi a sok hangulatjelért)
    Szia!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Semmi. Én is sokat használok. :3 Kövi holnap lesz! :D Nagyon szépen köszönöm!

      Törlés
  2. Huh Zouis :33 egy kedvenc pár xdd te tudod mindig ,hogy mi kell nekem msot tuti jót fogok álmodni (y)XDDD gyors kövit !!Xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D XD Igaz, hogy ez egy Larry blog! XD :D Kit nyom? Örülök neki! :3 Holnap lesz kövi! :)

      Törlés
    2. Kit nyom ? Zayn Louis-t seggbe a faszával :3

      Törlés
    3. XD XD XD Perverz állat!

      Törlés
  3. Nagyon jó lett, komolyan! :) Harry és Louis, ohh istenem, elolvadok annyira aranyosak! :3 Zayn, de aranyos volt, de nem rámàszni Louisra!! :) "Mekkoràt tèvedtem..." nee, ez nem jó... :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Ugye? :) :3 Édi bogyók! :D Zayn hormonjai rosszalkodnak! :P :D
      Majd holnap minden kiderül! :D

      Törlés
  4. Most vettem észre, hogy valaki a blog értékelésénél a "szörnyű" opciót választotta. :) Kifejtenéd bővebben a véleményed? Megköszönném. Nem kell névvel, csak írd le, hogy min változtassak! :) Előre is köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  5. Lou és Harry annyira aranyosak és a Niam párosnak is nagyon örülök,mert az az egyik kedvenc párosításom*-* Taylort még mindig nagyon utálom és Harry ne legyen már,olyan elvakúlt vele szemben:D Valahogy Zaynre számítottam és egy picit sajnáltam is:D Ez az utolsó mondat nem jelent sok jót,úgyhogy most még az eddiginél is jobban kíváncsi vagyok a kövire:D Ja és gratulálok a vizsgádhoz,én tudtam,hogy sikerülni fog:))
    U.i.Ez nem ide tartozik,de olyan jó,hogy ide találtam közétek.Itt mindenki,olyan jó fej,te is és a komizók is.Imádjuk Larryt az 1D-t,meg a perverz,cuki részeket.Olyan ez nekem,mint egy 2.család.:'D Úgyhogy köszönöm :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Nagyon-nagyon köszi! :) Igazából még nem biztos, hogy sikerült a vizsgám, de reménykedek! :3
      Én is annyira örültem, mikor megjelentek az olvasók, akik annyi mindenben hasonlítanak rám! :D

      Törlés
  6. khm..khm...egy szó: IMÁDLAK!!!!!!!! áááhhhhh zouis áhhh larry áhhh niam fujjj Taylor:p jaj anyám huzzon már el a fenébe! és hoyg tehetted ezt...miérz hagytad itt abba?!o.o ááá izgulok!XD gyors kövit, hajrá Mester!XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D XD XD Én? Mester? Ugyan, hagyjad már! XD A Világ Úrnője! :D :D
      Köszi. :)

      Törlés
  7. Áhhhwww.. ma olvastam el az összes részt.. Komolyan mondom ez a történet maga a tökèly.. *-* Annyira joo **--** Ez az egyik KEDVENC blogom.. :D siess a kövivel!! *-*

    VálaszTörlés