2013. október 7., hétfő

40. fejezet



*Louis Tomlinson*

Mekkorát tévedtem... 
-Hazza!- lépett be a szobába a szőke hajú sátán.- Lenne egy kis gond.- intett szerelmemnek, hogy menjen vele. Harry morogva sétált Taylor után. Kissé szomorúan bámultam a falat. Hatalmasat sóhajtottam, majd inkább lementem a konyhába. Zayn éppen vacsorázott.
-Mit eszel?- feküdtem hátára, hogy átlássak a válla fölött.
-Mit tudom én.- nézte a tányérját.- A hűtőben találtam. Szerintem pizza, de ha jól érzem valaki ráborította a tejszínhabot.- elemezte az "ételt".
-Jól hangzik.- ültem le mellé fintorogva.- Maradt még abból a krémesből, amit tegnap vettünk?
-Asszem igen. Nézd meg.- mutatott a hűtőgépre. Amilyen mázlista vagyok, még pont volt egy szelet. Mosolyogva leültem mellé és elkezdtem falatozni.- Úgy eszel, mint egy kismalac.- törölte meg az arcom nevetve Zayn. Mérgesen ránéztem.
-Azt mondod, hogy kövér vagyok?- kulcsoltam össze karjaimat mellkasom előtt. Kikerekedett szemekkel bámult rám.
-Nem is ezt mondtam!- hebegett. Elröhögtem magam.
-Nyugi már!- ütöttem vállba barátilag.
-Te szemét!- húzott ölébe és elkezdett csikizni. Hangosan nevettem.
-Hagyd abba!- próbáltam eltolni magamtól kezeit. Ekkor megtalálta a gyenge pontom és ott folytatta a kínzásomat. Nagyot ugrottam és mikor visszaértem elég "rossz" helyre érkeztem, mivel hatalmasat nyögött.
-Louis.- nézett arcomra vágytól egyre sötétedő szemekkel. Hatalmasat nyeltem, mire hihetetlen gyengéden ajkaimra tapadt. Annyira édes volt a csókja, hogy azt akartam örökké tartson, de egy idő után el kellett válnunk a levegő hiány miatt.
-Zayn.- simítottam végig kissé borostás arcán.- Én... szeretném.- dadogtam. Becsukta szemeit és gyorsabban lélegzett. Éreztem, hogy egyre keményedik alattam.
-Biztos vagy benne?- nézett a szemembe, már-már fekete íriszeivel.
-Nem, de mit számít.- vigyorogtam, mire óvatosan gatyámba markolt. Rájöttem, hogy mi most mire is készülünk. Megcsalom Harryt, de egyszerűen nem voltam képes leállni. Akartam Zaynt, úgy éreztem, hogy muszáj megkapnom.
-Úgy meg foglak baszni, hogy nem fogsz tudni járni.- keltünk fel és felhúzott a szobájába. Mosolyogva figyeltem, hogy milyen hevesen lök az ágyra, miközben már a pólóját dobta le. Kicsit feljebb húzta a pólóm és az így felfedett területre nyomott egy nedves puszit. Egész testem beleremegett, mire elnevette magát.- Tetszik?- nézett fel a szemembe.
-Majd tetszeni fog, ha lejjebb mész!- túrtam hajába és megpróbáltam letolni.
-Ne türelmetlenkedj.- húzta végig mutató ujját bokszerem mentén. Legszívesebben megfojtottam volna. Elkezdte kikapcsolni az övemet, de direkt jó sokszor hozzám ért.
-Ne csináld már!- emeltem meg a csípőmet.
-Csak lazulj el.- nyomott le a derekamnál fogva.
-Zayn!- nyöszörögtem, mivel még mindig rajtam volt a farmer, ami már hihetetlenül idegesített.
-Louis!- röhögte el magát.- Rosszabb vagy, mint egy éhes óvodás.- simította tenyerét kemény férfiasságomra. Hatalmasat nyögtem, mire még hangosabban nevetett.
-Kérlek!- néztem rá fájdalmasan. Vigyorogva lerántotta a nadrágjaimat, majd pólómból is kibújtatott. Meztelenül feküdtem előtte rajta sem volt már semmi.- Istenem.- néztem le közénk, mikor ágyékát nekem lökte, így merev péniszeink egymásnak ütköztek.- Bazd meg!- tapasztottam tenyerem V vonalamra.
-Ah...- borult a nyakamba remegve.- Kérlek, érj magadhoz.- suttogta, majd felnézett a szemembe. Meglepődve lenyúltam és nagyon óvatosan rámarkoltam férfiasságomra. Egyszerre nyögtünk fel mindketten.-  Gyerünk!- biztatott mosolyogva, mire lassan elkezdtem mozgatni a kezemet. Valahogy olyan hihetetlen érzés volt, ahogy tudatában voltam annak, hogy Zayn figyel. Egyre gyorsítottam, miközben másik kezemmel Zayn vállát szorítottam.- Hé!- húzta el hirtelen a kezem, mikor meglátta, hogy már nagyon közel vagyok.- Bizony nem így fogsz elmenni.- nyalta meg az ajkait, majd lassan lemászott lábaim közé. Apró puszikat hintett ágyékomra, majd végignyalta egész hosszomat. Becsukott szemekkel szenvedtem. Egy hirtelen mozdulattal tövig bekapott és éreztem, hogy torkába ütközök. Felordítottam a hihetetlen érzéstől.
-Imádlak!- markoltam meg fekete haját. Feje a lehető legjobb tempóban mozgott rajtam.- Zayn!- lihegtem.- Mindjárt!- de mintha meg sem hallotta volna, folytatta. Én nem szeretnék a szájába! Gyorsított, de próbáltam tartani. Már fizikai fájdalmat okozott, hogy nem engedhettem a kitörni készülő orgazmusomnak. Fájdalmasan karmoltam végig hátát. Ekkor azonban megadta a végső löketet, ugyanis egyik herémre markolt, amitől rögtön a mennybe éreztem magamat. Megfeszült izmokkal markoltam a lepedőt. Mikor kezdett rendeződni légzésem, Zaynre néztem, aki éppen szája sarkából nyalta le örömnedvem. Aprót nyeltem a látványtól.- Ezt most miért csináltad?- tapadtam ajkaira.
-Mert tudni akartam milyen ízed van.- mosolygott csábítóan, majd fújtatva lenézett ágyékára. Büszkesége mereven állt combjai között.- Te nem vagy rá kíváncsi?- kérdezte reménykedve.
-Hogy milyen ízem van? Kihagynám.- húztam az agyát.
-Nem.- emelte tekintetét a plafon felé.
-Értelek.- adtam egy gyors puszit nyakára.
-Louis.- hallottam meg egy halk hangot. Riadtan néztem az ajtóra. Harry állt ott szomorúan.
-Kérlek Haz, ne.- csuklott el a hangom. Szerelmem elsírta magát és eltűnt a szemünk elől. Ijedten rohantam utána.- Harry!- fogtam volna meg vállát, de becsapta az orrom előtt az ajtót. Kétségbe esetten simítottam végig a sötét fát.- Légyszíves nyisd ki!- kezdtem el dörömbölni.
-Oké.- lépett az ajtóhoz és szélesre tárta.- Most ha azzal fogsz jönni, hogy kvittek vagyunk, közlöm, marhára nem.- ült az ágyára és könnyes szemekkel bámult maga elé.- De ha mégis, akkor sincs rendben semmi. Nem látod hogy mit csinálunk? Folyton megcsaljuk egymást. Valami nincs rendben velünk Lou és ezt te is jól tudod!- temette arcát kezeibe.
-Igen, érzem.- hajtottam le fejem megbánóan.
-Arra gondoltam, hogy pár terápiára kéne mennünk.- pillantott fel rám.
-Már bocs, de ez baromság.- nevettem el magam.
-Nem Louis. Nekünk szükségünk van rá és ezt te is tudod!- húzott le maga mellé az ágyra.- Kérlek! Tedd meg kettőnkért.- adott egy puszit.
-Legyen.- bólintottam rá. Na, hogy ebből mi fog kisülni!

10 megjegyzés:

  1. Párterápia? Xd ezt is sak hazza talalhatja ki! hozd kéri gyors a kovi reszt mert allat! *-*-*-*-*-*-*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD XD Csak ő lehet ilyen elmebeteg! :D Köszi! :3

      Törlés
  2. OMG!:o Párterápia?! Annyira szuper!!*-* Fantasztikus rész lett :D Úgy örülök,hogy Hazza nem haragszik Loura<3 Várom a kövit^^ Amúgy azt szeretném kérdezni,hogy kb.hány részesre tervezed a blogot? (Remélem még nagyon-nagyon sok) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) XD Köszönöm szépen!
      Legelőször nem terveztem semennyit, csak magamnak írogattam és azóta sem gondoltam ilyenre, így semmilyen pontos információval nem tudok szolgálni. :) Amíg jön az ihlet! :D

      Törlés
  3. Nagyon jó lett, erre nem számìtottam! :) párterápia, kiváncsi vagyok mi lesz ebből :D Louist meg megverem! :D
    mindig meg tudsz lepni és ez nagyon tetszik! :D kövit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Én sem számítottam erre. :) Köszönöm szépen! :)

      Törlés
  4. Nagyon jóó.. :) kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni.. :D De olyan hülye ez a Louis.. meg fogom ölni ha még egyszer ilyet csinál :P :D gyorsan kövit... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi! Hidd el, hogy én leszek az első, aki megszorongatja a nyakát! :)
      NA! Nem bántja senki Lulut! :D

      Törlés
  5. imáááádom!XD*-*<3 jaj te VarázsLou!! Zouis <3*-* (tudod ám hogy tegyél az ember kedvérexd) imádom mint mindig, és téged is!! gyors kövit!XD kiváncsi vagyok arra a párterápiáraxd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D XD Mi fog ebből kisülni! XD
      Nagyon szépen köszönöm! :3 Én is imádlak! :) <3

      Törlés