2013. október 13., vasárnap

42. fejezet

*Reggel*

-Boo. Nagyon fáradt vagyok.- nyöszörgött Harry, amikor próbáltam kiugrasztani az ágyból. Ráültem a hasára, mikor különös dologra figyeltem fel.
-Azt hiszem Hazza baba valami nagyon pajkosat álmodott.- kezdtem el mozogni úgy, hogy dörzsöltem már eleve merev férfiasságát.
-Lou!- lökött le magáról és kiugrott az ágyból, a takaróval a derekán. Hangosan nevettem. Ő is röhögött velem.- Inkább kimegyek a mosdóba.- nyúlt a kilincsért, de elkaptam a kezét. Hatalmasat nyelt.- Ne.- mondta vágytól elhaló hangon. Lassan lenyúltam és takarón keresztül rámarkoltam büszkeségére. Fejét nyakamba hajtotta és hangosan nyöszörgött. Gyengéden elkezdtem simogatni. Erősen markolta a vállaimat.
-Szeretlek.- suttogtam fülébe. Óriásit morgott, mire én is felnyögtem.
-Engedj el.- nézett a szemembe hirtelen. Nem tudtam mire vélni ezt a kitörését.- Louis! Most azonnal engedj el!- emelte fel a hangját. Ijedten elhúztam a kezem, mire leesett a takaró és Haz kis terpeszben állva, hátra hajtott fejjel mélyet üvöltött. Fehér alsógatyáján megjelent egy sötét folt, amitől úgy éreztem, hogy mentem elélvezek. Kétségbe esetten markoltam rá magamnak, de teljesen feleslegesen. Szememet becsukva éreztem, hogy testemet átjárja a gyönyör, majd nagyot nyögve elmentem. Ekkor döbbentem rá, hogy kezem még mindig alsógatyámon van. Hazza mosolyogva figyelt, majd elhúzta onnan a karomat és tenyeremet óvatosan lenyalta. Tudtam, hogy megint merevedek. Mikor megláttam Harry alsóját nyöszörögni kezdtem, mivel a fehér, nedves anyag tökéletesen engedte, hogy lássam büszkeségét. Mutató ujját végighúzta rajta saját magának, mire karjaiba omoltam. Minden erő elszállt a lábaimból. Ágyékomat erősen az övének nyomtam, mire ledőlt velem az ágyra.
-El sem tudod képzelni, hogy most mennyire akarlak.- harapdáltam fülcimpáját.
-Hidd el, hogy igenis eltudom.- nyalta meg az államat.
-Kérlek Haz! Muszáj!- próbáltam lemászni lábai közé, de nem engedett. Tovább puszilgatott.- Ne csináld!- nyúltam le kettőnk közé, de Harry felhúzta a kezeimet.
-Azt akarom, hogy kéz nélkül élvezz el!- suttogta, mire nyakába haraptam.
-Ne! Azt akarom, hogy érj hozzám!- kulcsoltam kezemet az alkarjára, de ellent tartott.
-Ne csináld Louis!- morgott dühösen, majd kirántotta kezét a szorításomból. Tovább folytatta a csókolgatást. Már nagyon közel voltam, de így nem voltam képes elmenni. Ezt Harry is érezte, így nekem lökte magát, mire elértem azt a pontot, ahonnan nincs visszaút. Levegőt kapkodva feküdtünk egymás mellett, duplán kielégülve mindketten, boldogan.
-Nagyon makacs vagy.- ültem fel és elkezdtem levenni koszos boxerét. Mosolyogva figyelte mozdulataimat.
-Tudom.- emelte fel a csípőjét, hogy le tudjam húzni róla. Mikor már meztelenül ült előttem egy apró puszit nyomtam ágyékára, vészesen közel férfiasságához, mire belemarkolt a hajamba és felnyögött.- Ne kezdd megint!- tolt arrébb vigyorogva. Ő is megszabadított engem utolsó ruhadarabomtól.
-Szerintem zuhanyozzunk le.- kaptam fel két törülközőt, az egyiket magamra csavartam, a másikat pedig Hazzának dobtam, de ő csak a vállára terítette. Egymás derekát ölelve mentünk ki a folyosóra.
-Most, hogy végre le tudtatok szakadni egymás farkáról, igazán segíthetnétek!- jött szembe velünk mérgesen Liam.- Taylor nem hagy minket élni!- kapta el a vállaimat és megrázott.
-Hazza!- jelent meg az emlegetett, kikerekedett szemekkel.- Legyél figyelemmel arra, hogy nő is van a házban.- takarta el a szemét sipítozva. Harry csak megforgatta a szemeit és magára tekerte a törülközőt.
-Megfelel?- sóhajtott.- Olyan szar. Mintha fogságban lenne a kicsi.- nézett le ágyékára szomorúan. Hatalmasat nevettem.
-Amúgy is! Hol voltatok tegnap! Úgy unatkoztam!- fonta össze karjait mellkasa előtt. Utánozva mozdulatát elkezdtem nyávogni.
-Pont ott.- éreztem, hogy leesett a derekamról az anyag, ami eddig takart. Ekkor lépett ki Zayn a szobájából. Amikor rám nézett lemerevedett és megnyalta az alsó ajkát.
-Húzz vissza a szobádba, Malik!- mutatott az ajtajára szerelmem és elém tartotta a kék törülközőt. Mosolyogva adtam neki egy csókot és újra magamra csavartam.
-Swift, drága! Lassan lejár az a "kicsi"!- figyelmeztettem.- Jó lenne, ha inkább mennél és összepakolnád a cuccod, hogy útra kész legyél, ha véletlenül kidobnánk innen.
-Fogd be a pofádat, Tomlinson!- rohant le mérgesen.
-Imádlak.- bújt a mellkasomhoz Harry és behúzott a fürdőbe. Megnyitotta a kádban a vizet, ahova 5 perc múlva be is ültünk, egymással szemben. Egy ideig szótlanul vigyorogtunk egymásra, majd megtörtem a csendet.
-Ma nem kellett volna mennünk a csajhoz?- jutott eszembe.
-De.- rántotta meg a vállát Haz.- Na és? Nekem semmi kedvem nem volt. Szerintem nincs rá szükségünk.- húzott az ölébe, így háttal feküdtem a mellkasán. Lágyan simogatta az alhasamat. Éreztem, hogy nem felizgatni akar, hanem csak nyugtatólag teszi, így olyan kellemes volt! Elbóbiskoltam karjai közt. Arra eszméltem fel, hogy Harry próbál ébresztgetni.- Kelj már fel Boo!- pakolgatta az arcom.- Teljesen elzsibbadt a karom és a víz is kihűlt!
-Bocsi.- kaptam fel a tusfürdőt és gyorsan bekentem vele mindkettőnket, majd miután lemostuk magunkat kiszálltunk. Törülközőkkel felszerelkezve mentünk vissza a szobánkba, ahol kipakoltuk a fél ruhatárat és felöltöztünk.
-Mit csináljunk?- húzott közel magához Haz.
-Menjünk medencézni!- kezdtem el pattogni boldogan. Aprót bólintott és lekapta a pólómat, majd a sajátját is és a gatyáinkat is. Harry hibájából tanulva már fekete alsót viselt mindkettőnk, így mentünk ki a kertbe.
-Hideg van.- nyavajgott Haz.
-Nem is!- próbáltam nem mutatni fogaim vacogását. Inkább beugrottam a vízbe.- Á!- ordítottam.- Ez baromi hideg!- másztam ki hihetetlen gyorsasággal. Remegve álltam a fűben.- Lefagy a farkam.- kocogtak össze a fogaim.
-Inkább ne!- nézett riadtan szerelmem, majd odafutott hozzám és átölelt.- Menjünk be, te kis majom!- kapott fel a karjaiba, így cipelt be. A nappaliban letett a kanapéra és jól betakargatott. Olyan jó érzés volt, hogy törődött velem. Vállánál fogva magamhoz húztam és ráérősen egy csókot nyomtam ajkaira, amit rögtön el is mélyített. Mosolyogva oda feküdt mellém és mindketten elaludtunk.

*Délután*

Három óra körül keltem fel, de Haz már nem volt mellettem. Elindultam megkeresni, de csak Niallt találtam, aki sírva ült a konyhában.
-Mi történt?- ültem le mellé riadtan. Szipogva nézett fel rám.
-Ha...Harry.- kezdett újra zokogni.
-Mi történt Harryvel?- uralkodott el rajtam a pánik.
-Nincs remény.- suttogta a könnyeit nyelve.
-Ugye nem?- fagytam le. Niall csak aprót bólintott.
-Rák...

9 megjegyzés:

  1. nah ne! nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem nem!! ezt nem teheted! miért...miért?! TT-TT most ez fájt...nem teheted ezt larry-vel!! az is kikészitet hogy a gyereket meg ölted, de már harry-t is? az a köcsög rák!
    gyors kövit TT-TT

    VálaszTörlés
  2. Annyira aranyosan kezdődött és folytatódott is :))..de a vége...és itt abbahagyni, te jó ég! :/ Izgatottan várom a kövit! :) Szegény Larry! :/

    VálaszTörlés
  3. Könyörgöm ne öld meg Harryt! TT-TT összeomolna benne egy világ... TT-TT KÖNYÖRGÖM!!! olyan aranyosak együtt.... ne csináld.. ne vess vèget Larry-nek! TT-TT gyors kövit! TT-TT

    VálaszTörlés
  4. Neeeee.....! Kérlek szépen ne öld meg szegény Harryt!Azt már nem élném túl:/ Olyan jó volt az eleje meg az egész,csak a vége nem TT-TT Jajj istenem mi lesz most Larryvel?! Miért nem Taylor?! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. U.I.:Én már az elözô résznél éreztem,hogy valami nem lesz rendben,de mégis reménykedtem,hogy nem lesz semmi:/ Sajnos bevált a megérzésem:/ De azért remélem ez is rendbe jön majd és Harry nem hal meg:) Lécci siess a kövivel:))

      Törlés
    2. :D Te varázsló! :) Ma talán lesz kövi, de semmit nem ígérhetek! :D

      Törlés