2013. október 15., kedd

43. fejezet

*Louis Tomlinson*

-Hol van? Mikor ment el?- borultam Niall a vállára zokogva.
-Még délelőtt. De azt kérte, hogy ne engedjünk be hozzá.- tört elő belőle megint.- Nagyon rosszul volt.- ölelt át szorosan.
-Muszáj bemennem!- rohantam a cipőmhöz és a kocsikulcsot felkapva rohantam a garázsba. Meglepődve vettem észre, hogy a kocsi nincs a helyén. Ordítva dobtam el a kulcsokat és elkezdtem rohanni. Meg sem álltam a legközelebbi kórházig. Lihegve löktem be az ajtót és az információs pulthoz szaladtam. Mikor megtudtam, hogy hol van Harry, tovább rohantam a kórteremhez. Megláttam Zaynt, aki a folyosón ült.
-Ne.- suttogta, mikor felnézett rám, vörös, kisírt szemeivel.- Megmondtam Niallnek, hogy ne engedjen be!- kelt fel a székről és mellkasához húzott.
-Hogy van? Bemehetek hozzá?- szorítottam Zayn karjait. Bömbölve megrázta a fejét.
-Senki nem mehet be.- törölte meg az arcát.- Emlékszel a 10%-ra?- nézett a szemembe. Aprót bólintottam.- Most már nincs annyi.- nyomta fejét nyakamba. Lemerevedve bámultam magam elé.- Szerencsés, ha túléli az estét.- dőlt vissza a kórházi, műanyag székre. Leültem mellé és a hátára dőlve zokogtam.
-Én annyira szeretem őt.- csuklott el a hangom.
-Tudom. Ő is tudja. Nem lesz semmi baj.- simogatta az oldalamat nyugtatólag.
-Mr. Tomlinson?- jelent meg egy orvos. Remegve keltem fel.
-Igen?- dadogtam.
-Mr. Styles azt szeretné, hogy mondjuk meg, szereti önt.- nézte meg a papírjait, majd fájdalmasan felnézett rám.
-Nem!- üvöltöttem.- Be akarok menni hozzá!- törtem utat magamnak és berontottam a kórterembe. Zokogva estem össze az ajtóban. Soha nem láttam még Harryt ennyire rossz passzban. Arca teljesen beesett volt, sápadt. Olyan volt, mint egy porcelán baba. Egy nagyon szép porcelán baba. Nem láttam semmit, csak őt. Lecsukott szemhéjai ellenére is láttam gyönyörű, csillogó, zöld szemeit. Úgy éreztem, hogy megszűnt a világ. Egyszerűen tudtam, hogy mától minden más lesz. Sajnos nem biztos, hogy pozitív irányba fog változni. Egész testem reszketett, de valahogy felálltam. Némán figyeltem szerelmemet. Mikor levegőt vett, alig emelkedett mellkasa. Csontomig hatolt a félelem. Igen. Ekkor tudatosult bennem, hogy elveszíthetem. Minden elsötétült és csak azt éreztem, hogy kivisznek tőle. Az utolsó, amit láttam, hogy Harry elmosolyodott. Nagyon halványan, de egy mosoly jelent meg ajkain.

*Reggel*

Csipogó hangra ébredtem fel. Kórházban voltam. Mikor felültem az ágyban megláttam Zaynt. A kanapén fekve aludt. Elkapott a sírógörcs, mikor felrémlettek a tegnap történtek.
-Harry!- üvöltöttem el magam. Zayn riadtan ugrott fel, majd rám nézve tisztázódott előtte minden. Lemerevedve bámult rám.
-Lou...

*Liam Payne*

-Hol vagy Babe?- futottam le a lépcsőn Niallt keresve.
-Itt.- lépett elő a konyhából könnyes szemekkel.
-Mi a baj?- húztam karjaim közé.
-Harry.- akadozott a hangja.
-Nyugi. Minden rendben lesz vele.- adtam egy puszit a fejére, majd elkezdtem simogatni a mellkasát.- Felvidíthatlak?- emeltem fel fejét és gyengéd csókot nyomtam ajkaira, mire elvigyorodott.- Na azért! Nem akarom látni a szomorú Niallt!- húztam végig mutató ujjam alhasán, mire halkan nyöszörgött.- Tudom, hogy te is szeretnéd.- nyaltam meg fülcimpáját. Remegő lábakkal állt előttem.
-Nagyon.- szólt sokkal mélyebb hangján, mire megnyaltam az alsó ajkamat. Morogva rámarkolt a gatyámra, mire megfogtam a kezét és elkezdtem fölráncigálni a szobámba. Egymás ajkait tépve estünk be az ágyamba és rögtön lekaptam a pólóját, majd a nadrágjától is megszabadítottam. Hihetetlen hévvel csókoltam végig egész felsőtestét. Hangosan szuszogva tűrte egy ideig, majd fennhangon rám szólt.
-Ha nem csinálsz velem valamit most azonnal, esküszöm neked esek.- markolt az elég rövid hajamba. Nevetve lehúztam alsógatyáját és ráérősen rámarkoltam büszkeségére. Lassan kezdtem el mozgatni rajta kezem, miközben óvatosan megnyaltam makkját. Nyögve próbált segíteni magán, de ez semmit nem ért. 5 percen belül már nagyon közel járt.
-Tartsd még! Légy férfi!- leheltem férfiasságára. Ordítva szorította meg saját magának és lihegve próbált lenyugodni. Sikerült visszatartania előtörni készülő orgazmusát, ezért folytattam a kényeztetését. Már elérte a 10 percet, mire leizzadva, nyögve, morogva próbálta tovább késleltetni magát, de elérte azt a szintet, amikor már nem bírja visszafogni magát az ember. A takarót tépve érte el a csúcsot, miközben én még mindig dolgoztam rajta. Mikor lenyugodott elengedtem és mellé feküdtem.- Szép volt Nini.- böktem meg az orrommal az állát.
-Minek mérted?- nevette el magát. Megrántottam a vállaim és lágyan elkezdtem simogatni mellkasát. Csöndben feküdtünk, de hirtelen felült.- Te?- nézett a szemembe. Mosolyogva lenéztem alsómra. Elég szűknek bizonyult.
-Nyugi.- húztam vissza magam mellé. Most csak azt szerettem volna, hogy Niall elfelejtse azt, amiért szomorú volt. Némán hallgattuk egymás légzését, de egy idő után a szöszi megunta.
-Éhes vagyok.- kelt fel és meztelenül elindult az ajtó felé. Elnevettem magam.- Mi bajod van?- nézett vissza rám.
-Megölted a romantikus pillanatunkat.- vigyorogtam és elindultam utána. A konyhába mentünk és Niall nekiállt a szendvicsek készítésének.- Légyszíves vegyél fel valamit.- csuklott el a hangom.
-Miért?- nézett hátra lepetten, de mikor észrevette egyre jobban feszülő boxerem megértette. Gonosz mosollyal a képén mellém lépett és lassan az ölembe ült a tányérral a kezében. Aprót nyögtem, mire kuncogni kezdett. Nekiállt a szendvicsének és közben lassan mozgott előre és hátra ölemben. Azt hittem megőrülök, de ő csak evett nyugodtan. Néha leírt csípőjével egy kört, ilyenkor nagyot morogtam. Már a harmadik kenyér végénél járt, mikor éreztem, hogy már nagyon kicsi kell a gyönyörhöz. Ekkor teljes testsúlyát ágyékomba nyomta, amitől üvöltve dőltem hátára és olyan orgazmus söpört végig testemen, mint még soha. Lihegve markoltam a vállait, majd felkelt rólam és kezét végighúzta nedves alsómon.
-Ni...Nia...- néztem fel rá hálásan.
-Nem maradsz kanos.- adott egy lágy csókot ajkaimra. Ekkor meghallottam a telefonomat. SMS-em jött. Mikor megnyitottam ledöbbenve olvastam. Ilyen nincs...

6 megjegyzés:

  1. nnnnnnneeeeeeeeeeee nem teheted ezt! ha meg halt esküszöm meg látogatlak, és belefojtalak egy vödör gumi maciba!!! nem lehet vége larrynek!!TT-TT ...gonosz vagy *motyogja magában, mint egy 5 éves kis gyerek* :PPP gyors kövit ,addig is szét izgulom az agyamxd (am imádom:3)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Imádom a gumimacit! :3 Te 5 éves kisgyerek! :P :D Nem tudom mikor lesz kövi! :/ :D Köszi!

      Törlés
  2. Na neeee!, remélem nem az lesz amire gondolok! :/ Szegény Larry! :/
    Liam és Niall nagyon aranyosak! :)
    Amúgy imádtam! :D kövit, alig bírom kivárni!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :/ Ki tudja? (Jó, mondjuk én! :D )
      :) Köszi!

      Törlés
  3. OMG!!:o Lécci lécci ne öld meg Harry!! Én meg fogok halni,ha most vége lesz Larrynek bennem egy világ omlik össze...Amúgy a Niall&Liam rész nagyon cuki lett és nagyon aranyosak*-* Reménykedtem,hogy nem itt hagyod abba,de akkor majd a kövibe minden kiderül:)) Lécci siess :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Semmit nem mondok. Lehet, hogy még ma lesz rész, lehet, hogy csak holnap. :D Bocsi.

      Törlés