2013. október 17., csütörtök

44. fejezet

*Liam Payne*

"Készüljetek fel, hogy Louis szörnyű állapotban van. Nemsokára hazamegyünk, de kérlek valahogy Niallt tüntesd el a házból. Tudod milyen tud lenni. Nagyon kedves és csak segíteni próbál, de Louisnak csöndre van szüksége. Majd otthon elmondok mindent." 
-Ugye nem?- suttogtam magamban. Remegő kezekkel írtam be egy számot. Hallgattam, hogy kicsöng. Vedd már fel!
-Szia Liam.- hallottam meg Taylor hangját. Nemrég ment el vásárolni, de most ő az egyetlen, aki eszembe jutott.
-Figyelj, hatalmas segítség kéne! El kéne vinned Niallt valahova, de egész estére. Szervezzetek valami bulit, vagy mit tudom én, csak segíts!- csuklott el a hangom.
-Nekem ebből mi hasznom?- kérdezte gúnyosan.
-Az, hogy nem raklak ki a házból!- szorítottam össze fogaimat, hogy ne üvöltsek.
-Rendben, 1 perc és elviszem.- tette le és egy percen belül már itt is volt. Aprót bólintva köszönetemet kinyilvánítva becsuktam mögöttük az ajtót. Némán ültem a nappaliban. Ekkor kopogtak és rögtön ugrottam. Zayn volt az Louisval a karjaiban. Sírva nézett rám, haja kócosan meredezett mindenfelé és szemei teljesen vörösek voltak. Zayn szomorúan, lehajtott fejjel a karjaimba adta Lout és halkan megkért, hogy vigyem fel a szobájába.
-Minden rendben lesz.- suttogtam nyugtatólag a srácnak, de ekkor már az én könnyeim is potyogtak. Bevittem a szobájába és leraktam az ágyára. Össze gömbölyödve rázkódott a háta. Lágyan simogattam és dúdoltam neki. Lassan lenyugodott a légzése és elaludt. Teljesen összetörten mentem le Zaynhez. Maga elé meredve ült a kanapén. Mellé telepedtem és erősen hozzá bújtam.- Vége?
-Nem.- hajtotta le a fejét.- De az orvosok letettek róla. Az éjszakát túlélte, ami már magában is hatalmas csoda. De a mai napot már nem fogja. Ezt az orvos belemondta Louis szemébe!- üvöltött könnyes szemekkel.- Hogy lehet ilyen tapintatlan bunkó?- markolt a hajába. Derekát átölelve húztam magamhoz.
-Jól lesz. Biztos, hogy jól lesz.- bizonygattam inkább magamnak, mint Zaynnek.
-Értsd már meg, hogy az esélye egyenlő a nullával!- ordított.
-Fel fog ébredni Lou.- simogattam oldalát.- Nyugodj meg.
-Hogyan.- nézett a szemembe elkeseredetten.- Lehet, hogy már nem is él. Csak azért jöttünk el, mert az orvos nem engedte Louisnak, hogy bent legyen Harryvel és inkább haza küldött minket. Mi lesz velünk ha Harry nem lesz? Mi lesz Louisval?- törölte meg pólójában könnyes szemeit.
-Tudod mi lesz? Egy hatalmas űr. De sajnos az élet megy tovább.- tört ki belőlem is a zokogás. Álomba sírtuk magunkat.

*Délután* *Niall Horan*

Annyira fura, hogy Taylor elhívott bulizni, de nem mondtam nemet, mert érdekelt, hogy mit tervez. Egy elég klassz helyre hozott, de nem sokáig élvezhettem társaságát, ami személy szerint nem túlságosan zavar. Találtam magamnak társaságot, mivel nem egy csinosabbnál csinosabb lány jött az asztalomhoz. Elég jól elbeszélgettem velük, de a piát sem vetettem meg. Néha csak azt vettem észre hogy megint mással táncolok. Egyre jobb kedvem lett és legszívesebben haza sem mentem volna, de Taylor elkapta a kezemet és a kocsiba rángatott.
-Ezt most miért?- lepődtem meg.
-Mert teljesen kikészített ahogy a fenekedet ráztad.- nyalta meg az ajkát.- Nagyon akarlak.- nyalta meg a fülcimpámat. Hatalmasat nyeltem és éreztem, hogy valami megmozdul a lábaim között. Lenéztem a lány gyönyörű szemeibe és vadul ajkaira tapadtam.

*Louis Tomlinson*

Nyűgösen keltem fel és amikor tükörbe néztem egyszerre minden eszembe jutott. Megint egy könnycsepp futott le arcomon, de valahogy lejutottam a nappaliba, könnyeimen keresztül nézve. A kanapén Liamet és Zaynt láttam aludni, így közéjük másztam és csöndben zokogtam. Annyira fájdalom járta át a testemet, mint még soha.
-Nem hagyunk egyedül.- hallottam meg Liam hangját és magához húzott. Jó érzés volt szíve dobogását hallgatni. Ekkor megéreztem, hogy Zayn hátulról karol át, így biztonságban éreztem magam.
-Szeretünk.- suttogta a fülembe. Hatalmasat sóhajtottam és becsuktam a szemeim. Akaratlanul is Harry jutott eszembe. Puha, göndör tincsei, csillogó, zöld szemei és felejthetetlen mosolya. Azt szeretném, hogy mellettem legyen és minden rendben legyen. Ne érezzünk fájdalmat, haragot, dühöt. Csak a jót. Minden olyan szép lenne.

*Este*

Idegesen járkáltam a konyhában és vacsorát próbáltam csinálni magamnak, de semmi nem jött össze. A só kiborult, a tej kifutott és egybevéve minden tönkre ment.
-Miért vagyok ilyen kibaszott szerencsétlen?- vágtam egy tányért a földhöz és lerogytam egy székre.
-Louis!- rohant be Zayn.- Mit csinálsz?
-Minden rossz! Engem utál Isten! Nem látod mit tesz velünk?- téptem a hajamat.
-Nyugi.- ölelt magához szorosan.- Csinálok neked kaját.
-Már nem is vagyok éhes.- ráztam meg a fejem és felrohantam a szobámba. Megláttam a telefonomat az éjjeliszekrényemen, ami egy nem fogadott hívást mutatott. Kérlek, ne...

6 megjegyzés:

  1. egy szó: IMÁDOM! a kurva életbe is imádom!XD valyon kihivhatta louist?o.o csak ne az orvos azzal hoyg harry...jaj anyám!xd meg még valami...NIALL MIÉRT AZZAL A LOTYOVAL BAZSIK?!O.O jó részeg, meg minden, de enyire?!o.O
    gyors kövit imádok mindent ezen a blogon, az az téged is, és iagz ezt már mondtam de kakor is!XD:p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D XD Köszi! Tudom, hogy mondtad, de mondd nyugodtan, mert jó hallani! :3 Én kis egoista!
      :D Még nem is írtam le, hogy Niall baszik vele! :)

      Törlés
  2. úristen, tiszta izgatott vagyok, lerágom a körmeim a következő részig!!!
    Nagyon jó lett, annyira imádom olvasni! :) Szegény Lou! :/ meg mindenki! :/

    VálaszTörlés
  3. Huh,nem találok szavakat...imádlak,de azt tudod<33 Remélem,hogy az a telefon hívás valami JÓ hír lesz Harryvel kapcsolatban...nagyon kíváncsi vagyok,de gondolom ezt is tudod :D Meg hát arra is,hogy mi lesz mikor kiderül (ha kiderül),hogy Niall mit csinál avval a *** Taylorral :D Lécci hamar hozz kövi részt *kiskutya szemek + térden csúszás*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D XD Nem tudom mikor lesz kövi. :/ Nagyon sok dolgom van, de megpróbálom minél előbb hozni. :) Köszönöm szépen.

      Törlés