2013. október 26., szombat

47. fejezet

*Louis Tomlinson*

Egész testem remegett a vágytól. Kezeimmel vadul túrtam göndör hajába, miközben puha tenyereit alsógatya fedte fenekemre vezette. Mikor erőteljesen bele markolt, egy kéjes nyögés szökött ki számon. Ahogy áttért számról a nyakamra, valami nagyon erős vágy kerített hatalmába. Ilyet még soha nem éreztem, de hihetetlen érzés volt. Úgy éreztem, hogy Harry egyetlen érintésétől képes lettem volna elmenni. Lassan haladt lefele fedetlen felsőtestemen, majd elérkezett alsóm széléhez. Hangosan lihegve figyeltem minden apró tettét. Ujjait a fekete anyagba akasztotta és egy gyors rántással lehúzta. Ahogy a ruhadarab végigsimította már ágaskodó férfiasságom egy olyan hullám söpört végig rajtam, hogy egyszerűen fájdalmat okozott az orgazmusom visszatartása. Szuszogva próbáltam lehiggadni valamennyire, de Hazza nem hagyott erre időt. Istenem, Tomlinson! Légy már férfi! Jó ha 3 perce kezdtük! Apró puszit lehelt az ágyékomra és egyre nehezebben fogtam vissza magamat. Már így is olyan közel voltam a gyönyörhöz, hogy ha hozzám ér, biztos, hogy végem van. De én nem szeretnék ezzel beégni Haz előtt! Letoltam magamról és felülve próbáltam rendbe tenni a légzésemet. Furcsán figyelte, hogy mit csinálok. Hasamnál átkulcsolt a karjaival, így merev büszkeségem, miközben levegőt vettem, hozzá ért az alkarjához. Fejemet hátra hajtottam a vállára és egyszerűen minden erő elszállt a testemből. Nyögve markoltam göndör tincseibe, mire mosolyogva egy puszit nyomott az orromra. Megéreztem, hogy egyik kezével óvatosan körbe fogja erekcióm. Ordítva feszültem meg ölében, de nem voltam képes tovább tartani magamat. Minden méltóságomat elvesztve adtam át magamat az élvezetnek. Olyan kéjes érzés volt, mint még soha. Leizzadva, remegve öleltem a nyakát, mire maga felé fordított. Még nem voltam képes kinyitni szemeimet.
-Mi a baj?- bökte meg orrával a vállamat, miközben fáradtan lihegett.
-Ez baromi gáz.- hajtottam le a fejemet.- 2 percig nem bírtam.- simogattam gyengéden mellkasát.
-Lou!- fogta meg az arcomat.- Én is elmentem.- adott egy apró csókot. Meglepődve konstalláltam, hogy igazat mondott.
-De hát mikor?- néztem kikerekedett szemekkel szerelmem hibátlan arcát.
-Majdnem egyszerre veled. Miközben próbáltad késleltetni magad, igen rendesen ugráltál az ölemben.- kuncogta el magát, majd elkezdte szívni a nyakamat. Egymással szemben elfeküdtünk és csak csodáltuk egymást.
-Srácok.- kopogott Zayn.- Remélem végeztetek, mert mennünk kell fotózásra.- nevetett.
-Mindjárt megyünk.- szóltam vissza, majd kiugrottam Hazza mellől és őt is kihúztam az ágyból. Kitoltam a szobámból, majd becsuktam az ajtómat. Gyorsan felöltöztem és lerohantam a srácokhoz. A többiek már készen vártak, kivéve Harryt. Mikor ő is leért, már indultunk is.

*Este*

Fáradtan estünk haza és mindenki beesett a nappaliba.
-Holnap indulás van gyerekek.- nézett végig rajtunk Zayn. Mindenki fájdalmasan sóhajtott.
-Ugyan már!- mosolyogtam.- 1 és fél hónapig együtt fogunk lakni!
-Ne már!- nézett rám megrökönyödve Liam.- Nem akarom ennyi ideig a hülye vicceidet hallgatni!
-Mi?- tátottam el a számat.- Te utálsz?- néztem rá mérgesen. Kikerekedett szemekkel figyelt.
-Csak hülyéskedtem!- csuklott el a hangja.
-Nyugi már Li!- rúgtam sípcsontba.- Vicceltem. Lassanként mindenki kidőlt.

*Reggel*

-Adja már valaki oda az alsómat!- rohangált Harry idegesen meztelenül. Mindenki kapkodott. Valaki szerelmemhez vágott egy boxert. Mikor úgy tűnt, hogy mindenki kész van bepakoltunk a buszba és már indultunk is. Első állomás Spanyolország. Hosszú út lesz. 2 óra múlva viszont már meg is kellett állnunk, mivel tankolni kellett. Kicsit kiszálltunk, majd már vissza is a buszra. Mentünk tovább.
-Niall!- kopogtam be Liamék közös szobájába.
-Ni nincs itt!- jelent meg Liam feje.- Azt hittem veletek van!- ijedt meg. Átmentünk Zaynhez. Ott sem volt. Már mindenhol megnéztük, sehol nem volt. Idegesen rohantam előre Paulhoz.
-Niall nincs meg!- markoltam a hajamba üvöltve.- Vissza kell mennünk!
-Nincs időnk Louis! El fogtok késni.- vigyorgott. Mi van vele?
-De Paul! Niall nélkül nem fogunk fellépni!- jelent meg Liam vörös szemekkel.
-Hát pedig muszáj lesz. Aláírtátok a szerződést! Niall a legjobb helyen van!- küldött vissza minket hátra. Mindenki ledöbbenve ült le a közös helységbe. Liam halkan szipogott.
-Paul elárult minket...

8 megjegyzés:

  1. Úristen! Ezt tényleg nem gondoltam volna,hogy Paul veri át őket. Huhh. Nagyon jó lett! Imádom *---* Gyorsan kövit. :D
    K. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi! :) Reméltem, hogy ez meglepő lesz!

      Törlés
  2. Szemét Paul!! Szegény Niall!! :/ Erre nem számítottam, nagyon jó lett! :D Imádom, mindig meg tudsz lepni! :D

    VálaszTörlés
  3. Nee...Mi ez már,hogy Paul ilyen köcsög?!Szegény Niall:( Remélem hamarosan véget ér a szünet,mert nagyon várom a kövit :D Amúgy meg szuper lett a rész<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi. Nyugi, nem lesz hosszú a szünet! :)

      Törlés