2013. szeptember 18., szerda

27. fejezet

27. fejezet

*Harry Styles*

-Figyelj, az egész azért volt, mert én meleg vagyok bassza meg!- akadt ki a szemembe nézve.- Semmit nem érzek Danielle iránt. Csak azért voltam vele, hogy ez ne derüljön ki. Gondolom már Perrie elmesélt mindent. Tudjátok, hogy rámásztam Zaynre és mindenki tudja, hogy mekkora egy tapló vagyok, mert lekoptatott, de tovább próbálkoztam és egész este rajta lógtam. Teljesen kiakadt, erre megfenyegettem, hogy ha nem lesz velem az este, megölöm Perriet. De én is részeg voltam. Ennél a pontnál teljesen kiakadt és inkább hazajött. Én követtem, de már teljesen ki volt és megvert. Annyira sokkolta az egész, hogy mikor Niall hozzászólt, őt is megtámadta. Nagyon sajnálom, de nem bírtam tovább. Én homokos vagyok!
-Azt a kurva!- nyögtem ki kikerekedett szemekkel. Beharaptam alsó ajkamat.
-Ezt ne csináld, kérlek!- sziszegett. Nem értettem magam és az érzéseimet. Eddig soha nem néztem Liamre, mint férfira. Eddig csak a testvérem volt. Egy gondoskodó bátyó. De most valami megváltozott. Most, hogy tudom, hogy lenne esélyem nála, ez elindított bennem valamit.
-Liam.- suttogtam vággyal teli hanggal. Sokkolva figyelt engem.
-De Louis?- tátogott meglepetten.
-Most csak velem foglalkozz!- simítottam kezem combjára és egyre haladtam feljebb. Ledobta a pólóját így megcsodálhattam tökéletes felsőtestét. Egyszerűen biztos, hogy neki a legjobban kidolgozott a teste a bandából. Bámulatba esve figyeltem, majd másik kezemet végigvezettem kockáin.
-Akkor csinálsz is valamit, vagy csak a hasamat simogatod?- akadt ki.
-Bocsi.- kuncogtam és lehúztam gatyáját. Ahogy láttam előtörni készülő férfiasságát éreztem, hogy bizony az én büszkeségem sem tétlenkedik. Óvatosan letérdeltem Liam elé és apró puszikkal díszítettem alsógatyáját. Erősen markolta a kanapé szélét.
-Harry!- szólt rám eréjesen. Levettem utolsó ruhadarabját. Meghökkenve figyeltem. Hihetetlen mérete van. Mindenki előtt bevallom, Liamnek van a legnagyobb a bandából.- Harold, hogy rohadnál meg! Meddig fogsz bámulni, meg simogatni? Kezdj már valamit velem!
-Mi a szar?- hallottam meg mellőlünk. Bassza meg! Csak ne Louis legyen! Félve fordultam a hang irányába. Kávé folt díszelgett a fotelen és egy igen meglepődött szöszi fej mögötte.
-Niall!- ugrottam fel. Liam gyorsan felkapta az alsóját.
-Mi a faszt csináltok?- üvöltött magából kikelve.
-Niall! Nyugodj meg!- mondta halkan Li.- Kérlek ezt ne mondd el senkinek! Nem történt semmi!
-Nem? Akkor rosszul láttunk?- jött be hirtelen Paul. Na baszki! Úgy égtem, hogy az hihetetlen.
-Légyszíves, ezt ne mondjátok el Louisnak!- könyörögtem.
-Ugyan, minek ha úgy is látta?- jött be könnyes szemekkel szerelmem és a nyaka tiszta vér volt. Mi történt vele?
-Lou!- lepődtem meg.
-Hagyj békén! Nálad nagyobb taplót még nem láttam! Ne is szólj hozzám! Ebből az életben nem magyarázod ki magad és nem is érdekel az indokot! Dögölj meg!- rohant fel a szobájába.
-Mit tettem?- markoltam hajamba. Mindenki némán figyelt.
-Mi történt vele?- szólalt meg elsőnek Liam.
-Te is láttad? Tiszta vér volt!- kezdtem üvöltve sírni.- És ha baja lesz?
-Nyugodj már le!- kiáltott rám Niall.- Akinek joga van sírni az csakis Louis. Te voltál ekkora marha! Gondolkozz már a dolgok előtt, amiket megteszel!- indult fel Lou után.

*Louis Tomlinson*
Minden sötét, de már magamnál vagyok. Érzem, hogy a vér csöpög a nyakamba. Nem vagyok megkötözve és az ajtó is nyitva. Lehetetlenül gyorsan kiérek a friss levegőre. Mi a halálnak raboltak el? Hazáig rohantam. Berontottam és lemerevedtem az előszobában. Ez Harry... és Liam. Nem hiszem el! Komolyan ennyit érek a szerelmemnek? Könnyes szemekkel mentem a konyhába. Én ugyan nem zavarom meg őket. Meghallottam, hogy megjött Niall. Mikor elkezdett Harry mentegetőzni nem bírtam tovább és bementem. Ez sokkal jobban fájt, mint az eddigiek. Liammel. De miért? Bőgve feküdtem az ágyamba. Gyűlölöm Harryt! Teljes szívemből!

*Harry Styles*
Ezt nem hiszem el! Nem igaz, hogy mindig elkúrom az életemet! Sírva ültem a fotelbe.
-Bocs haver, de ezt kibaszottúl megérdemelted. Ezek után azt hiszed, hogy Louis majd megbocsát?- járkált idegesen a szöszi.
-Én kérdeztelek, de te leszartad. A szerelmed Harold! Képes vagy ezt felfogni?- nézett engem Liam.
-Kussoljatok már! Tudom, egy kibaszott nagy pöcs voltam és az is vagyok! Magamtól is tudom. Nem kell a fejmosásotok! Köszi!- zárkóztam be a fürdőbe és lezuhanyoztam. Ezt már megint elcsesztem!

9 megjegyzés:

  1. Hát el Harold drágám :'D am jó lett xddddd meg érte várni xdd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD :D Nem kicsit! Köszi! :) Akkor megérte ennyit szenvedni vele! :)

      Törlés
  2. Jajj Harry!! Miért, mindjárt megverem!!
    Nagyon jó lett! :D Várom a kövit! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi!
      Nem ártana neki egy verés! :P :D XD
      Nem tudom mikor lesz kövi. Talán ma este. :)

      Törlés
  3. áááááááájjjjjjjjjáááááááááájjjjjjjjjj Harold!! már bocs de ekkora paraszt nem lehet! szegény louis TT-TT...de hamár louis nál tartunk....VELE MEG MITÖRTÉNT?! MIÉRT VÉRZIK?!O.O jaj anyám...gyors kövit imádom:DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. baszod nem csalodtam benned :'DDD azé vérzik mert elrabolták szövegértés 1:PXDDD

      Törlés
    2. XD Azért vérzik mert elrabolták!!! XD XD Bocsi, hogy érthetetlenül fogalmaztam. :) Azért vérzett, mert leütötték. :D

      Törlés
  4. jajj annyira imádom nagyon ügyes vagy :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi! :) Annyira jó érzés, amikor az olvasóim írnak! :) Hihetetlenül örülök minden egyes embernek, aki olvasta, olvassa és olvasni fogja a blogomat! :D Hatalmas köszönet!

      Törlés