2013. szeptember 20., péntek

28. fejezet

28. fejezet

*Reggel* *Louis Tomlinson*

Egész este sírva figyeltem a plafont. Valaki elrabolt! De ki a halál volt és minek? De ami ennél egy milliószor rosszabb, közben életem értelme nyugodtan szórakozott az egyik barátommal. És erről nem Liam tehet! Ez biztos! Hallottam, hogy le akarta állítani Harryt! Ebből sehogy nem tudja kimagyarázni magát.
-Louis.- hallottam meg egy halk hangot az ajtóm felől.
-Kurvára leszarom, hogy mit akarsz!- ordítottam, mivel felismertem a hangot. Ezer közül is felismerném. Egyetlen embernek van ilyen, mély, rekedtes mégis lehetetlenül izgató hangja.
-Csak annyit akartam mondani, hogy kész a reggeli.- csuklott el a hangja a sírástól. Igen, ő is sírt. De engem ez hol zavar?
-Akkor menj és edd meg Liammel kettesben! Biztos nagyon kellemes lesz!- nyomtam a fejem egy párnába és csak üvöltöttem.- Tudod Harry én hihetetlenül szerettelek! Nálad jobb pasit még elképzelni sem tudtam! Mindig is olyan akartam lenni, mint te! Tudod miért? Mert csodáltalak! Azért mert azt hittem te tökéletes vagy! És tudod mit Styles? Tévedni emberi dolog. Rájöttem, hogy te nem is szerettél engem. Teljes szívemet neked adtam, de te összetörted. Gyűlöllek, érted? Mikor volt, hogy megcsaltalak, Harold? Kihasználtál, majd, mint egy használt zsebkendőt eldobtál! Akkora egy érzéketlen tuskó vagy, hogy azt elmondani nem lehet! Bárcsak ne is ismertelek volna meg!- vágtam az ajtóhoz a párnámat. Hallottam, hogy Harry megállíthatatlanul zokog.
-Annyira sajnálom.- mondta elfúló hangon.- Annyira szeretlek!
-Na ja!- röhögtem fel erőltetetten.- Vagy nálad ez a szeretet? Akkor tudod mit? Én soha többet nem kérek belőle!- tört ki belőlem egy újabb sírás roham.
-Ne!- ordított az ajtó túloldalán és hangosan bömbölt.
-Magadnak csináltad és ezt te is tudod jól! Most húzz el innen a picsába!- húztam a fejemre a takaróm. Megállíthatatlanul folytak a könnyeim.
-Kérlek Louis! Én nagyon szeretlek! Senki mást nem vagyok képes szeretni!- ütögette az ajtót. Odarohantam és kinyitottam. Vörös volt mindkét szeme és arca könnytől csillogott.
-Szeretsz? Tudod mit?- ordítottam képébe.- Én kibaszottúl utállak!- vertem be neki egyet, mire hátrahőkölt. Orrából dőlt a vér, ő pedig csak zokogott.
-Louis!- hüppögött.- Mindent sajnálok. Én is gyűlölöm magam!- rohant be a szobájába. Fáradtan csúsztam le a fal mentén a folyosón. Könnyeim rendíthetetlenül potyogtak, eláztatva mellkasom.
-Louis?- rohant hozzám Liam. Leült mellém és némán simogatta a fejem, amit mellkasára húzott.
-Miért nem szeret? Mit csináltam rosszul?- markoltam reményvesztetten pólóját.
-Semmit. Te tökéletes vagy!- suttogta.
-A faszt!- rivalltam rá.- Ki csalna meg egy tökéletes embert? Én sem tudtam!- ment el a hangom.
-Lou. Nyugodj le. Hidd el, hogy minden rendbe fog jönni.- bújt hozzám. Egy dalt kezdett el dúdolgatni.
"Érzed már, a szív szavát...." Lágy hangjától álomba merültem.

*Harry Styles*

Ordítva rohantam a szobámba és ami a kezembe került odavágtam egy falhoz. Tomboltam és sírtam. Hogy lehetek ennyire lehetetlenül szemét?
-Harry!- hallottam meg Niall hangját.
-Húzz el a fenébe! Nem érdekel senki és semmi! Meg fogom ölni magam!- az utolsó mondatot már csak magamnak suttogtam.
-Engedj be Hazza!- csapkodta az ajtót. Egy gonosz vigyorral a képemen letöröltem a könnyeim és kiálltam az ablakba. Visszanéztem és még láttam a szöszit, ahogy betöri az ajtót, majd Louis feje is megjelent.
-Ne!- kiáltott és láttam még riadt arcát, de akkor mér késő volt. Elrugaszkodtam az ablakpárkányról és csak zuhantam.

*Louis Tomlinson*

Kissé lenyugodtam már mire felkeltem. Liamen feküdtem még mindig. Mosolyogva figyelt.
-Harry!- hallottuk meg Niall üvöltését és eszeveszettül rohantunk a göndör szobájához. Mikor odaértem azt hittem elájulok. Harry az ablakban állt.
-Ne!- ordítottam, de késő volt. Láttam arcán a megbánást, miközben ugrott. Összetörve estem össze. Lehet, hogy már nem vagyok képes szeretni őt, de soha nem akartam volna, hogy meghaljon! Attól mert valami baromságot csinált még nem kéne megölnie magát! zokogva szorítottam Niallt magamhoz.

*Liam Payne*

Hát ezt nem hiszem! Ez hülye! Az ablakhoz rohantam és lenéztem...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A 3000 MEGTEKINTÉST!!!! :D :D :D

4 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁáá imádom
    gyors kövit
    És kösz ,hogy leugrasztottál az ablakbüól :PXDDD

    VálaszTörlés
  2. Gyorsan köviiiit, kééérlek szépen!! :D imádom!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :D Még most elkezdem írni!

      LENNE EGY KÉRÉSEM MINDEN NÉVTELEN OLVASÓMHOZ (KOMMENTÁLÓ)!!!
      KÉRLEK TITEKET LEGALÁBB EGY BETŰT ÍRJATOK A KOMITOK VÉGÉRE, HOGY MEG TUDJALAK TITEKET KÜLÖNBÖZTETNI!!! :D
      Nagyon szépen köszönöm! :) Csak mondjuk annyit, hogy B, ha Barbi a neved, vagy ilyesmi. :) Köszi!

      Törlés