2013. szeptember 20., péntek

29. fejezet

29. fejezet

*Liam Payne*

-Ez lehetetlen!- nyögtem teljesen lesokkolva.- Te egy akkora mázlista tapló vagy, hogy az hihetetlen!- üvöltöttem Harrynek, aki a medencéből nézett fel rám.
-Hihetetlen, hogy még egy rendes öngyilkosságot sem tudok végrehajtani!- csapott a vízbe, majd kimászott onnan.- A kurva életbe!- trappolt fel hozzánk.
-Harry!- ölelte át szorosan Louis a tiszta víz göndört.- Nem tudom mit csináltam volna ha...- zokogott.
-Nyugodj meg Lou!- húzta el tőle Niall.
-Tudjátok mit? Elköltözöm! Senkinek nem hiányoznék!- ment a szobájába és elkezdett pakolni.
-Liam!- nézett rám hihetetlen szomorúan Louis.- Ne engedd neki!- törölte meg arcát.
-Louis. Komolyan ezt akarod?- sóhajtottam. Aprót bólintott. Átmentem Harryhez.- Figyelj Hazza. Nem szeretnénk, hogy elmenj.
-Ezt te mondod vagy csak nem akarod, hogy feloszoljon a banda?- dobálta le vizes ruháit.
-Egyik sem. Ezt Louis kéri.- fordultam el, mivel meztelenül állt előttem. Nagyot nyeltem és megpróbáltam nem hihetetlen testére koncentrálni. Lemerevedve figyelt.
-L...Louis?- nyökögte.
-Igen.- néztem a szemébe.- Te tényleg nem vetted észre, hogy mennyire kiakadt, mikor azt hittük, hogy meghaltál? Harry! Ő szeret téged. Azoknak ellenére, amiket tettél nem képes nem szeretni!- figyeltem a plafont. Most tettem tönkre két barátom kapcsolatát, erre megint felizgulok rá. Óvatosan gatyámra vezettem kezem és elkezdtem gyengén dörzsölni.
-Fejezd be!- nézett rám feldühödve Harry.
-Nem megy.- nyúltam be az anyag alá és elkezdtem kényeztetni magam. Haz csak kikerekedett szemekkel figyelt. Láttam, hogy a kicsi Styles is kezd ébredezni.
-Liam.- nyögött aprót, majd kirohant a mosdóba. Mikor éreztem, hogy már nincs sok meghallottam Harry morgását, ami feljuttatott a csúcsra. Remegve figyeltem a fürdőszoba ajtaját. 1 perc múlva visszajött a göndörke. Még nem normalizálódott teljesen a légzése és egy kicsi örömnedvéből hasfalán volt. Óvatosan letöröltem, mire izmai megfeszültek érintésem nyomán. Lassan számhoz emeltem ujjam és lenyaltam róla a letörölt fehér anyagot. Harry visszafojtott lélegzettel bámult.
-Ne csináld ezt velem!- suttogta vággyal teli hangon.
-Annyira sajnálom.- mentem a saját szobámba. Anyám, milyen jó íze van Harrynek!

*Harry Styles*
Ezt nem hiszem el! Liam megint játszadozik velem!
-Haz.- hallottam meg egy erőtlen, halk hangot az ajtómból. Odanéztem. Louis mosolygott halványan, majd jó alaposan végigmért. Már pillantásától éreztem, hogy lassan, de biztosan merevedek. Lou aprót kuncogott. Szemébe néztem és elnevettem magam. Ő is csak vigyorgott és beharapta alsó ajkát, mire egy apró nyögés volt a válaszom.
-Annyira sajnálom.- motyogtam, miközben közeledett felém.- Nem gondol...- kezdtem volna magyarázkodni, de egy csókkal elhallgattatott. Kezeimet csípőjénél hátra vezettem és keményen fenekébe markoltam. Mosolyogva elkezdte harapdálni nyakamat. Hirtelen megéreztem kezét, ágyékomat simogatva. Morogva haraptam fülcimpájába. Aprót kuncogott. Lejjebb haladt és kezével körbe fogta férfiasságom.
-Nem tudlak utálni.- nézett fel rám őrjítő kék szemeivel, melyek most egy sötétebb árnyalatban csillogtak a vágy miatt. Lehúztam róla pólóját és tekintetemet végigfuttattam felsőtestén. Liam sokkal izmosabb, de nekem Louis a tökéletes. Van egy nagyon pici pocija, ami szerintem hihetetlenül cuki.
-Nálad tökéletesebb férfit még nem láttam.- leheltem puha csókot kulcscsontjára, amibe beleremegett.
-Pedig itt áll előttem.- engedte el büszkeségem és újra vad csókcsatába kezdtünk.
-Azt szeretném, hogy te legyél felül.- mondtam halkan, fejemet lehajtva, elpirulva. Ajkai kicsit szétnyíltak és szaporábban kezdte venni a levegőt. Hirtelen nagyon szűk lett farmerja.
-De Harry. Nem szeretnék fájdalmat okozni neked! Nem tudok!- markolt gatyájára. Azt hittem elélvezek apró mozdulatától.
-Én is megtettem veled! Nem fogok belehalni!- mosolyogtam biztatóan és orrommal megböktem állát.- Bármit kibírok érted.- tapadtam ajkaira.
-De akármikor szólhatsz, ha azt akarod, hogy hagyjam abba, rendben?- kérdezte félve.
-Persze.- hagytam rá.
-Harry! Ígérd meg! Ha nagyon fáj, vagy valami nem jó, egyből szólsz!- puszilgatott féltően.
-Megígérem.- simogattam meg gyönyörű arcát.
-Köszönöm.- mosolyodott el. Hátamra fektetett és nedves puszikkal lepte el egész felsőtestem. Leérve ágyékomhoz apró csókot lehelt makkomra, ami egy morgást csalogatott elő belőlem.- Ez tetszik?- mosolygott fel rám.
-Nagyon.- túrtam dús, barna hajába. Még egyszer megcsinálta. Nagyon jó érzés volt. Köröket írt le farkam végén nyelve hegyével. Egész testemben remegtem.- Lo...Lou!- remegett hangom.
-Már is Drágám.- vigyorgott huncutul és végignyalta egész hosszomat. Hangosat nyögtem. Lassan kapta be teljes méretemet. Éreztem, hogy minden egyes mozdulatánál torkába ütközik férfiasságom, aminek már puszta gondolatára el tudtam volna élvezni. Egyre gyorsított a tempón. Éreztem, hogy már nem kell sok és ezt Louis tudtára is adtam.
-Louis!- suttogtam. Ekkor abbahagyta. Lihegve figyeltem további tetteit. Levetkőzött és előhúzott egy síkosítót az ágy alól.- Honnan tudod, hogy ott tárolom?- lepődtem meg.
-Ismerlek Haz.- mosolygott és jól bekente vele bejáratom. Ujjai nyomán kellemes bizsergés járta át testem. Kikaptam kezéből a tubust és markomba nyomtam belőle, majd Louis hatalmas péniszére kentem. Egyenletlenül mozgott mellkasa fel és le.- Ne szórakozz már! Elég lesz!- húzta el kezeimet.- Ne feledd! Szólj ha valami rossz!- nézett idegesen, majd lassan bejáratomhoz irányította magát. Becsukott szemekkel vártam.- Kész vagy?- nyelt egy nagyot. Aprót bólintottam. Nagyon lassan csúszott belém. Ilyen szörnyű fájdalmat még sosem éreztem. Hatalmasat ordítottam és egy könnycsepp is kicsordult szememből. De Louisért megérte.
-Sajnálom!- húzta ki magát Lou és felpattant mellőlem.- Annyira sajnálom! Én nem akarom, hogy neked fájjon!- rohant ki a mosdóba. Csöndben feküdtem és megvártam, hogy elmúljon a kellemetlen érzés, majd Louis után mentem. Háttal állt az ajtónak és magát kényeztette.
-Kicsim.- bújtam hozzá hátulról.- Te beteg vagy?- nevettem halkan. Szeretkezés közben kijössz és magadnak kezded csinálni?
-Azt mondtad szeretkezés?- nézett rám csillogó szemekkel.
-Igen Lou. Mi szeretkezünk. Ez nem szex.- csókoltam meg lágyan, majd kezeit levettem férfiasságáról és óvatosan karjaimba vettem. Tudtam, hogy neki sokat jelent, hogy nem szexet mondtam. Igaz, hogy idősebb, de kisebb nálam és így könnyen vissza tudtam vinni az ágyra.- Én szeretném, hogy csináld!- adtam tudtára határozottan.- Nem érdekel, hogy fáj, majd jobb lesz!- puszilgattam vállát.
-Te olyan rossz látni, hogy fájdalmat okozok neked.- hajtotta le fejét bűnbánóan. Állánál fogva arcom felé fordítottam az övét.
-Nem is olyan szörnyű.- adtam egy puszit neki szája sarkába.- Elviselhető.- ültem lovagló ülésben ölébe. Lassan hátamra döntött és újra elhelyezkedett felettem.
-Sajnálom.- csókolt még meg, majd megint belém hatolt. Egy picit jobb volt de még most is szörnyen fájt. Erősen összeszorítottam szemeim.- Abbahagyjam?- kérdezte idegesen.
-Ne!- fogtam meg fenekét, hogy ne tudjon megint elmenekülni.- Csak ne mozdulj!- sziszegtem fogaim között.
-Rendben.- lihegett hangosan és a vágytól szinte feketék voltak szemei.
-Mehet.- suttogtam, mikor kicsit enyhült a fájdalom. A lehető leglassabban kezdett el mozogni. Megint előjött a fájdalom, de nem hagytam, hogy megálljon. Egyre kellemesebb és kellemesebb lett, majd végül elértem egy szintre, amikor már nagyon jó érzés volt. Nyögéseink és morgásaink betöltötték a szobát. Mikor heréim hasához csapódtak azt hittem elmegyek. Hihetetlen élmény volt.
-Annyira szeretlek.- mondta halkan a fülembe. Meleg lehelete cirógatta fülcimpám. Kellemes bizsergés járta át egész testem.- Harry!- nyögött hatalmasat és megéreztem, hogy büszkesége rángatózni kezd bennem.
-Engedd Lou.- simogattam meg V vonalát, mire nagyot ordított és belém élvezett. Ahogy éreztem, hogy meleg nedve teljesen kitölt felnyögtem.
-Annyira tökéletes volt.- lihegte, majd rám nézett.- Te nem mentél el?- lepődött meg még mindig merev péniszemet látva.
-Nem.- ráztam meg göndör hajamat.- De nekem elég volt, hogy láttalak téged elmenni.- csókoltam meg lágyan.
-De Harry...- értetlenkedett.
-Semmi de. Nekem ez így tökéletes volt.- simogattam csodaszép arcát. Mosolyogva feküdtünk egymással szemben. Lassan lelohadtam, majd mindketten álomba merültünk. Ez egy felejthetetlen nap marad emlékezetemben amíg csak élek!



7 megjegyzés:

  1. imádoooooooooooom !!!!!!!! igen mi egy beteg banda vaygunk azé no problem ,hogy Harry -t baszta na de leközelebblégyszi *-* am tökéletesxdd

    VálaszTörlés
  2. Imádom, Harry beleesett a medencébe XD tetszett, de a kibékülés jobban XD
    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Köszi! És igen. Meglehetősen jobb rész lett szerintem is! :)

      Törlés
    2. És nagyon szépen köszönöm, hogy teljesítetted a kérésem. :)

      Törlés
  3. jááj,Hazza! de jó hogy béna vagy, igy legalább louis baszhatot egy jótXD nah mindegy imádom a részt ,és persze a blogot is ^^ gyors kövit!!:DD
    (am meg találtalak facebook-on, bejelölhetlek?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD :D Ígérem következőre Lou lesz megbaszva! :) Köszi!
      Persze, hogy bejelölhetsz! :)

      Törlés