2013. szeptember 22., vasárnap

31. fejezet

31. fejezet

*Este*
*Louis Tomlinson*

Harry elment bulizni valahova, de nekem nem volt kedvem vele menni. Hallottam, hogy megérkezik. A szobánkban vártam.
-Boo!- esett be az ajtón.
-Harry! Te bűzlesz a piától!- fektettem le az ágyra.
-Kit érdekel? Hihetetlenül kanos vagyok!- tapadt ajkaimra. Kicsit beindított, de inkább megijedtem.
-Harry! Szállj le rólam! Ez fáj.- próbáltam térdét eltolni ágyékom közeléből. Nem volt kellemes érzés ahogy térdkalácsa férfiasságomba nyomódott.
-Engedd el magad és élvezd!- tért át nyakamra.
-Hagyj békén!- akartam szabadulni, de ő jóval erősebb nálam. Kicsit feljebb húzta a lábát.- Bazd meg!- csuktam be fájdalmasan szemeim.
-Ne állj ellent, vagy még jobban fájni fog!- suttogott.- Azt csinálod amit mondok! Megértetted?- tolt le lábai közé. Lerángatta magáról gatyáját és elővette már merev péniszét majd erőteljesen számba nyomta magát. Tarkómnál fogva diktálta az ütemet. Az elején öklendeztem, de a sírástól már azt sem tudtam. Ez még rosszabb, mintha valaki mással lenne. Miért bánt?- Azta kurva!- hajtotta hátra fejét és számba élvezett.- Nyeld le!- utasított. Nagy nehezen megtettem.- Jó fiú.- mosolygott, majd letépte gatyáimat. Beirányította magát bejáratomhoz.
-Harry!- töröltem le könnyeim.- Síkosító!- figyelmeztettem.
-Minek?- vigyorgott gonoszan. Hihetetlen félelem hatolt csontjaimba. Nem teheti! Hatalmas tolással hatolt belé.
-Ne!- ordítottam, sikítottam és sírtam egyszerre. Ilyen szörnyű fájdalmat még soha nem éreztem.- Hagyd abba!- üvöltöttem, de mintha nem is hallana folytatta eszeveszett gyorsasággal. Bömböltem, de nem érdekelte.- Miért teszed ezt velem?- csuklott el hangom a fájdalomtól. Összeszorított szemekkel kiabáltam, de nem hagyta abba.- Zayn! Liam! Niall!- ordítottam végső elkeseredésemben.
-Mi a baj?- jelent meg egy szőke fej.- Kurva élet!- nézett ijedten. Iderohant hozzánk.- Harry!- rántotta le rólam őt.- Louis! Menj ki innen!- fogta le a göndört. Alig bírtam állni a kíntól de kifutottam és lerogytam a folyosón.
-Jézusom!- ölelt át Liam.- Részeg?- kérdezte. Hüppögve bólogattam.
-Te beteg állat!- hallottam Niall hangját. Majd csönd lett és kijött.- Elaludt.- sóhajtott.- Reggelre semmire nem fog emlékezni!- csóválta a fejét.- Nagyon sajnálom, ami történt.- ment el a szobájába.
-Alszol velem?- húzott fel a földről Li. Némán bólogattam. Együtt mentünk a szobájába és nem szóltunk egymáshoz, csak lefeküdtünk aludni. Nem voltam képes lecsukni a szemeim. Csöndben szipogtam.- Nyugodj meg Lou!- simított végig az oldalamon nyugtatólag.
-Úgy sem fog menni.- temettem az arcom a párnába. Valahogy mindkettőnknek sikerült elaludnunk. Szörnyű éjszakám volt.

11 megjegyzés:

  1. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTT RRRRRRRRRRRRRRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZ TUDOM KÖCSÖG AVGYOK DE ZSIR LETT :'DDD IMÁDOM <33

    VálaszTörlés
  2. te téynleg mindig hozol részt, és mindig jó kor,te VarázsLou:D picit elszomorodtam a méretétől,de....a tartalom meg nyugtatottXD (de kedves vagyok loulou valXD) am szegény louis:/...huh harry te tapló:P elvagy tiltva a piátol:p imádom, gyors kövit:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi! Azért lett rövid, mert a folytatást külön részbe akartam, mert úgy viszont már túl hosszú lett volna! :P :D XD XD Te is olyan vagy Louisval, mint Manó! Beteg állatok!!! :D XD Nem bántani a pasim! :P XD

      Törlés
    2. harry már le stoppoltaxd majd osztoztok rajtaxD am gratula az 5-ös höz:)
      és igen olyon vagyook louval,de nem anyira mint manóXD (ha tudnád én miket tervezek veleXD azaz louissalxd)

      Törlés
    3. XD Mi az, hogy osztozunk? Hármasban nyomjuk! XD XD Köszi!

      Törlés
  3. Szegény Louis, ezt nehezen heveri majd ki sztem! :( Harry kis rohadék!
    Tetszett,nem gondoltam volna hogy ez lesz a folytatásban, na de remélem azért gyorsan kibékülnek!! :)
    Örülök, hogy ilyen hamar hozol mindig kövit! köszi :)
    Izgatottan várom a folytatást :D
    K

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sajnálom, hogy tegnap nem tudtam hozni, csak meg kellett tanulnom egy nagyon hosszú angol szöveget, de megérte, mert ma 5-öst kaptam rá. :D Szóval a mai rész extra hosszú lesz! :) Köszönöm szépen!

      Törlés
    2. Gratula, az iskola az első! :) nem baj ha rövid a rész a lényeg hogy hoztál! :)
      jujj már nagyon várom!! :)
      K

      Törlés