2013. szeptember 28., szombat

36. fejezet

36. fejezet

-Imádom ezt.- hajtotta hátra fejét, miközben gatyán keresztül izgattam.
-Azért csinálom.- húztam nyelvemmel egy csíkot mellkasán lefele egészen farmerja széléig.
-Fiúk.- nyitott be az ajtón Liam. Mikor meglátta, hogy mit csinálunk aprót nyögött és gatyájára markolt.- Basszátok meg!
-Azt csináljuk.- tapadtam ajkaimmal Haz V vonalára.
-Nem... akarjátok...- köhögött piciket.- Esetleg... négyesben.- vakarta a tarkóját. Elkerekedtek a szemeim. Ijedten Harryre pillantottam, aki alsó ajkát rágva figyelt.
-Te akarod?- néztem zöld íriszeibe.
-Hát... igazából már beszéltünk róla Livel. És Mindenki benne lenne, csak rólad nem tudunk.- hajtotta le fejét. Egy ilyen lehetőséget nem utasíthatok vissza!
-Hívd Niallt!- pillantottam Liamre, aki már el is tűnt. Újra Harryvel kezdtem foglalatoskodni. Morogva tűrte, ahogy lehúztam gatyáját, de direkt jó sokáig szórakoztam vele. Ekkor megjöttek a srácok. Liamnek már volt egy szépen látható dudor a gatyáján. Harry kezelésbe is vette én pedig a szöszit kaptam el. Mosolyogva figyelte, ahogy lerántom pólóját. Niall nem olyan izmos, de egyáltalán nincs is pocakja. A legmegfelelőbb szó rá a vézna! De nagyon édes! Vigyorogva pusziltam végig mellkasát, miközben kezemmel már merevedő férfiasságát simogattam.
-Lou.- nyögött a szemembe nézve. Kuncogva lerántottam melegítőjét, amivel együtt alsója is távozott. Lassan végignyaltam hosszán, mire elkezdett mocorogni.
-Mi van Nini?- markoltam rá óvatosan egyik heréjére.- Liam nem szokott kínozni?
-Nem.- túrt a hajamba. Elnevettem magam, mire mosolyogva megemelte csípőjét a szám felé. Nem szívattam tovább, tövig bekaptam, mire boldogan kezdett nyöszörögni. Nagyobb köröket írtam le büszkeségén, majd mikor már éreztem, hogy közel van kézzel is elkezdtem dolgozni rajta. Hatalmasat üvöltve élvezett a számba. Vigyorogva figyeltem, ahogy kapkodja a levegőt a hátán fekve.- Kurva jó vagy!- húzott fel magához egy csókra. Liam éppen ekkor élvezett el, hatalmasat nyögve.- Megtartom a pasid Hazza.- nézett Niall Harryre.
-Na meg még mit nem!- mászott hozzám szerelmem és ajkaimra tapadt. Előhúzta a síkosítót és bekent vele engem, majd magát is, majd áttért Niallre és Lire.
-Mire készülsz?- szívtam ki mosolyogva a nyakát.
-Mindjárt meglátod.- súgott valamit Liamnek, mire ő beállt Harry mögé és lassan belé csusszant. A szöszivel egyszerre nyögtünk fel. Niall beállt Liam mögé, ő erőteljesen tolta a srácba magát. Hazza halkan szenvedett, de Li meg se nyikkant. Mennyit csinálhatták ezek ketten, ha már meg sem érzi! Tudtam mit kell tennem így már Niall mögött is voltam.
-Bocsi, ha fájdalmat okozok.- szabadkoztam.
-Csináld már az Istenért!- markolt a fenekembe Nini. Ahogy tövig benne voltam egyszerre nyögtünk fel mind a 4-en. Hihetetlen érzés volt, ahogy a testünk egyszerre mozgott.
-Liam, segíts!- nyöszörgött Haz. Mikor éreztem, hogy már nincs sok, Niall rátett még egy lapáttal. Heréimet kezdte el felváltva simogatni. Ordítva értem fel a csúcsra és kicsusszantam a szösziből. Mámoros állapotban terültem végig az ágyon, ahova sorba követtek a fiúk.
-Ezt muszáj lesz egyszer megismételnünk!- mondtuk egyszerre, mire mindenki elnevette magát. Ekkor nyílt az ajtó...
-Ti meg mi a halált csináltok?- üvöltött Zayn. Mindenki elvörösödve nézte őt.
-Nem találjuk a távirányítót.- mosolyogtam. Mindenki lélegzetvisszafojtva figyelt. Egy takarót kaptak magukra. Én meztelenül feküdtem.
-Értem. És ruhában nem lehet keresni?- fonta össze karjait mellkasa előtt.
-Nagyon meleg volt.- töröltem meg a homlokom.
-Aha. Akkor az ott mi?- mutatott Harry takarójára. Eléggé dudorodott az ágyéka környékén.
-Megvan a távirányító!- fogtam rá Haz merev férfiasságára.- Köszi Zayn!- vigyorogtam, majd odamentem hozzá és adtam neki egy puszit. Itt már senki nem bírta. Röhögve fetrengtek egymáson, még Zayn is nevetett.
-Öltözzetek fel! Majom banda, aztán kész van a vacsora.- ment el a fejét fogva.
-Te beteg vagy!- húzott a mellkasára szerelmem.
-Én? Kinek állt fel Zayn jelenlétére?- húztam az agyát.
-Hidd el, hogy nem miatta volt.- súgta a fülembe. Beleborzongtam lehelete csiklandozásába.
-Akkor jó.- hintettem egy apró puszit orrára. Felöltöztünk és lementünk Zaynhez.
-Megjöttetek? Működik a távirányító?- vigyorgott Harryre.
-Tökéletesen.- ültem le mellé és elkezdtem enni. Nevetve összekócolta a hajam.
-Egyszer majd kipróbálom.- dőlt a vállamnak.
-Azt próbáld meg!- szegeztem neki a kanalam. Mosolyogva magához ölelt.
-Örülök nektek.- mondta halkan.
-Köszi.- bújtam mellkasához.
-Csak óvatosan!- nézett ránk összeráncolt szemöldökkel Haz.- Féltékeny típus vagyok!
-Értetettem.- tolt el magától a pakisztáni. Hazza figyellek pillantással leült Zayn elé. Jó nap volt.

*Lefekvés*
-Én nem alszok nélküled!- toporzékoltam.
-De Lou! Muszáj a kórházban maradnom estére! Vizsgálatok lesznek!- adott egy puszit.- Holnap már haza is jövök.
-De akkor sem! Én nem fogok nélküled aludni! Akkor megyek veled!- nyavajogtam.
-Sajnálom Boo, de nem lehet. Tudod, hogy szeretlek.- ment el mosolyogva. Morcosan néztem utána. Becsattogtam a házba és felkaptam egy alsógatyát, majd a nappaliban átöltöztem és ott hagytam a ruháimat. Bevonultam Zaynhez és befeküdtem mellé az ágyba.
-Louis...- ült fel.
-Kussolsz!- szóltam rá.- Jó éjt!- húztam magamra a takarót. Békén hagyott és egymásnak háttal aludtunk, de mielőtt elaludtam volna még éreztem, hogy óvatosan végigsimítja az oldalamat.

6 megjegyzés:

  1. reakcio: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és még tőbb áááááááááá XD!! imádom...áw 4-es szex *-* ááá jáj dejó!XD ezzel boldoggátettél egy perverz kölyköt!:DXD és a vége......áwww zouis pillanat!*--* imádlak! kedvenc párositásaim:'D (vagyis larry és zouisXD) piros pontot kapsz! ááá jáj anyám imádom!XD gyors kövit erre érdemes volt várni!!:DD...keméynen majd nem egy napot de na akkor isxd

    VálaszTörlés
  2. aztamindenit!!! ez valami fenomenális volt!!! :) te aztán tudod hogy kell fokozni az izgalmakat!!! :) most le kell nyugodnom!! :))) aztán a vége... Ohhh... kikészültem!!! :P imádtam!! De azèrt Larry a favorit!! :3 ezért tényleg érdemes volt várni!! :)
    K

    VálaszTörlés
  3. Ááááááááá Fucking OMG! Ex allat volt! 4-es szex *-* baszd meg, hozd a kövit asszonu vagy kikapsz! XD

    VálaszTörlés